hyra till egna som ett hållbart alternativ

Som vi har drabbats hårt tider på marknaden, är det dags för villaägare som vill sälja sin egendom för att tänka kreativt. Om deras hem bara sitter på marknaden, bör de börja överväga hyra till egna. En hyra till egna omedelbart skulle befria dem från sina betalningar genom att ha en kvalificerad hyresgäst köpare i hemmet som gör månatliga betalningar, gör reparationer, och tar väl hand om sina hem som om det vore deras egna, som någon gång i en nära framtid , det bara kan mycket väl vara om de beslutar att utnyttja en option att köpa hem till ett förutbestämt pris och under en förutbestämd tidsperiod.

Dessutom, som bostäder till salu av ägaren (FSBO) är överallt man ser, några säljare inser fördelarna med hyra till egna eller hyrköp (perfekt för FSBO säljare med ett hem som behöver reparationer, ett hem med noll, lite eller negativt eget kapital, eller ett hus i en köparens marknad). Om ditt hem är tillgänglig som en hyra till egna hem, kommer det att öka efterfrågan, eftersom det inte finns någon databas som har hela hyran till egna listade hem. Nio gånger av tio leasingavtal alternativ bostäder kommer inte att listas på MLS.

Totalt sett är det bästa att ha i åtanke att ju fler alternativ som du erbjuder en spekulant, desto bättre blir du. Om de börjar som en hyresgäst, och under 12-24 månader, de blir en köpare, är hela tiden täcker dina lånekostnader och ta hand om ditt hem, att en sådan dålig sak i dagens marknad? Det är frågor som du måste fråga dig själv om du vill flytta ditt hem.

Om du ska ge sig in i detta med en fastighetsmäklare, berätta exakt vad du vill, och få dem att fungera för dig. Ha dem lista ditt hem som en försäljning eller uthyrning Alternativ (samma som hyra till egna), och låt dem visa dig pappersarbete och gå över det mer i detalj med dig. Om du bestämmer dig för att våga det ensam, diskutera det med din advokat så de ger dig rätt pappersarbete som krävs för att göra detta i ditt tillstånd.

Vänligen ta en fast titt på hyra till egna och börja andas lättare!

hälsningar,
rob