hypotekslån re-finance-är en re-fi i din framtid

Med allt prat dessa dagar av stigande räntor, sjunkande hem värden, höga utmätningar, en deprimerad fastighetsmarknaden, kanske du undrar om en refinansiering på ditt befintliga hem inteckning är rätt sak för dig att göra.

De främsta orsakerna låntagare refinansiera är:

Ett. Debt Consolidation. Kanske den vanligaste eftersom det känns bäst. Återigen du använder den billigaste pengar (en första inteckning ränta) för att betala av de dyraste (kreditkort) och andra skulder. Det finns inget billigare utlåningsräntan än en första bolåneräntan.

2. Spara pengar. Om marknadsräntorna blir lägre nu än när du tog lånet
eller om din ekonomiska situation har förändrats tillräckligt för att få dig en bättre kredit värdering
då du kan dra för en refinansiering till en lägre ränta. Bara gör övergången till en
lån till fast ränta kommer vanligtvis att vara billigare än en ARM.

Tre. Få Cash Back. Om värdet på hemmet har stigit nog detta är det billigaste pengar finns och kan ge dig pengar för att göra hemma förbättringar, resor, etc. När du ansöker helt enkelt begära mer än det befintliga lånet och hålla skillnaden.

Självklart kan det finnas andra skäl men dessa är de vanligaste. När du har fattat beslutet att refinansiera ditt arbete har bara börjat. Här finns åtminstone en sak att göra innan du skriver tidningarna: Shop, Shop, Shop.

Det finns banker, banker inteckning, fastigheter företagsägda långivare, kreditföretag, Internet långivare portal som alla vill ditt företag. De är alla i branschen för att tjäna pengar-hur? De gör detta genom att debitera dig så mycket som de kan med eller utan din vetskap. Vissa institutioner som banker är befriade från att lämna ut avgifter som krävs enligt RESPA (Real Estate Settlement Procedures Act)-så köparen akta.

Här är en garanti. Om du misslyckas med att shoppa runt och jämföra priser och avgifter och bokstavligen grop en långivare mot en annan budgivning för ditt företag åtminstone du aldrig kommer att veta om du fick det bästa och värsta fall har du förmodligen inte få det bästa erbjudandet och betalade tusentals för mycket.