hypotekslån Officer Training 10 tips som omedelbart kan öka din inkomst av $ 5.000 per månad

Väl här är de … 10 hypotekslån Officer Training tips för att förbättra effektiviteten och öka intäkterna. Dessa tips har gjort mig hundratusentals dollar under åren och jag är övertygad om att de kommer att göra samma sak för dig:

bolån officersutbildning tips # 1:
Använd endast ett fåtal långivare
Beroende på din nisch, är allt du egentligen behöver några bra långivare. Med en portfölj på cirka fem långivare, kan du hantera alla kreditbetyg och även särskilda program som anges, ingen doc och 100% finansiering.

bolån officersutbildning tips # 2:
Läs din långivare riktlinjer för att bygga upp en intim kunskap om sina produkter och förfaranden – detta är ett måste! (Och lätt att göra om du bara använder ett fåtal långivare.) Lita inte på långivare representanter att berätta om sina riktlinjer. De är mänskliga och kan göra misstag precis som resten av oss.

bolån officersutbildning tips # 3:
Skicka presenter till din värderingsman, agenter titel, och försäkringsgivare för att få nåd. Detta är ett utmärkt sätt att bygga relationer med de människor du litar på för att göra affärer. Leta efter en anledning att skicka dessa människor ett tack-kort tillsammans med en gåva. Detta är ytterligare en anledning att använda endast ett fåtal bra långivare.

bolån officersutbildning tips # 4:
Definiera din marknad
Vilka lån kan du göra och vad lånen ska du inte röra? Du kan och kommer att orsaka dig själv onödigt hjärtesorg om du accepterar att ta ett lån som är utanför din marknad. Till exempel, vägrade jag att ens titta på ett lån om låntagarna hade en kredit värdering av 580 eller högre. Om en sökande har en kredit värdering är mindre än 580, hänvisade jag dem till mina lån officer partner och dela provisioner.

bolån officersutbildning tips # 5:
specialisera
Hitta en nisch. Specialister gör alltid mer än generalister. Alla gör köp lån på enfamiljshus. Tänk om du blev expert inom ditt område på fastigheter finansiering av investeringar, lån konstruktion, eller VA lån? Med lite arbete och engagemang du kan bli bolån “guru” för din nisch och monopolisera din marknad.

bolån officersutbildning Tips # 6:
Location, location, location
Om du kan: Ha en frig i ditt kontor, placera en kopiator nära ditt assistent skrivbord, och har datorn skrivare bredvid skrivbordet. Detta kommer att spara massor av tid gå runt på kontoret. Det kommer också att hålla dina assistenter fokuserad. Ibland är det svårt att gå igenom ett kontor utan att falla in i flera avslappnade samtal som kan sänka ditt lags produktion.

bolån officersutbildning tips # 7:
Få all dokumentation på framsidan
Jag tror på att få varje del av dokumentation jag kunde eventuellt behöver ända fram. På så sätt om ett problem uppstår har du en större chans att kunna lösa problemet på egen hand utan att besvära låntagarna.

bolån officersutbildning tips # 8:
Bara nödvändigheter
Bara för att du samlar extra dokumentation, betyder inte att du måste använda det. Skicka inte in extra pappersarbete till din processor eller emissionsgarantier. Det skulle kunna öppna en burk maskar som du inte vill öppna. Bara slå på exakt vad behov att finansiera lånet – varken mer eller mindre.

bolån officersutbildning tips # 9:
Sandwich teknik
Vid något tillfälle måste du kontakta en låntagare under lånet processen och be om mer information. När denna situation uppstår, prova att använda sandwichteknik:

återupprätta rapport
Gör din förfrågan: “Åh förresten jag need___. När kan du faxa det till mig? ”
Fortsätta dialogen rapport byggnaden.
Säg adjö och artigt få av telefonen.

Om du har en svår låntagare, detta fungerar som en charm att minska sin ångest nivå.

bolån officersutbildning tips # 10:
vittnesmål
Få vittnesmål från alla. De är bra marknadsföring för ditt företag. Använd dem för att rikta din kunds CPA, HR-chef på jobbet, fastighetsmäklare och finansiella planerare att etablera en remiss relation.

Där har ni det. Införliva dessa idéer i din inteckning företag och se hur de påverkar din vinst.

Förresten, om du vill få ytterligare 13 hypotekslån tips officersutbildning som omedelbart kan öka din inkomst av $ 5.000 per månad, besök:

www.mortgage-leads-generator.com/a/13tips.htm

Tveka inte att skriva ut denna artikel så länge som resurs rutan är kvar intakt och alla länkar hyperlänk.