hypotekslån med dåliga krediter 3 faktorer till alla men garanterar godkännande

Det största mysteriet i vissa sinnen är hur säkra de medel som behövs för att köpa ett hem, trots att de har en låg kreditvärdighet. Blotta storleken på lånet som krävs för att slutföra köpet är häpnadsväckande. Och ändå, säkra hypotekslån med dålig kreditvärdighet är livskraftig och vanligt.

Men sökande som tror säkra inteckning godkännande under dessa omständigheter är omöjligt att missa poängen. Långivare faktiskt vill låna pengar, är det bara de skyddande åtgärder som de tillämpar som kan komma i vägen. När kriterierna är uppfyllda och långivaren känns säker, är godkännande alla men bestämd.

Frågan är hur man ska övertyga långivarna till den grad att dålig kredit poäng förbises och inteckning lånet beviljas. Nåväl, det finns några enkla åtgärder att vidta som kommer att göra jobbet, men här är tre av de mest effektiva.

erbjuder en stor handpenning

Det vore dumt att förbise betydelsen av kontantbetalningar. I själva verket kan det vara en stor fördel när de ansöker om bostadslån med dåliga krediter. Detta av två skäl: För det första, det påverkar storleken på den krävs inteckning, dels speglar det karaktären av den sökande.

En handpenning utgör en andel av köpeskillingen som köps ut omedelbart. Så, en 5% handpenning på en $ 200.000 egendom översätter till att betala $ 10.000 av priset. Detta innebär att en inteckning på $ 190.000 krävs. Men en stor handpenning, av säg 20%, innebär att summan lånade faller till $ 160.000.

Säkra inteckning godkännande är lättare eftersom lånebeloppet faller, men intrycket att spara upp en stor handpenning har också imponerar långivarna. Spara $ 40.000 är ingen dålig bedrift i dessa svåra tider, som kräver verklig finansiell disciplin. Detta är den typ av disciplin som långivare vill se i de människor som de godkänner bolån till.

itu med låg kredit värdering

Ett annat drag som imponerar långivarna vidtar åtgärder för att förbättra kredit värdering som den sökande har. När de söker bolån med dåliga krediter, kan det inflytande som den kredit värdering har vara skillnaden mellan månatliga återbetalningar som är prisvärda och för dyrt.

Det finns flera sätt att förbättra en kredit värdering. Ett populärt sätt är att ta ut en serie små avlöningsdag lån, kanske på $ 1000, och sedan betala tillbaka dem i full när nästa lönecheck kommer. Men, varje gång lånet återbetalas i sin helhet är den kredit värdering justeras därefter. När poängen blir högre, säkra inteckning godkännande blir lite lättare.

Alternativt kan ett större lån tas ut för att konsolidera alla befintliga skulder, ersätter många lån med en central skuld som är lättare att hantera. Sedan, när de ansöker om hypotekslån, innebär högre poäng lägre räntor.

bevisar trygg anställningsform

Slutligen, kanske det mest grundläggande steget att ta är att bevisa att din anställningsform är säker. Detta kan vara svårt med tanke på osäkerheten i ekonomin, men de anställda på sikt är i en starkare position för att övertyga långivare att återbetalningar kommer att göras. Så, få en inteckning lån med dåliga krediter är lättare.

Att ge all nödvändig dokumentation är viktigt. En fotokopia av en lönecheck kommer att bekräfta månadsinkomst medan en kopia av ett anställningsavtal kan bekräfta att jobbet är mer än bara en kortsiktig position. Säkra inteckning godkännande kan vila på dessa få aspekter av tillämpningen.

Men tänk på skuld-till-tal också, med högst 40% av den överskjutande inkomsten reserverad för skuldåterbetalningar. Detta innebär att även med alla förkryssat rutorna, är andelen tillgängliga inkomsten räcker inte. Därför har bolån som ska avvisas.