hypotekslån los angeles kan hjälpa dig att hitta rätt resa

Nu är det dags att leta efter ett hypotekslån los angeles. Detta är en köparens marknad som inte kan vara här för mycket längre. Räntorna är låga så det här är den bästa tiden för att hitta en bra affär på ett hem och en bra tid att hitta en låg ränta lån. Hur är din kreditvärdighet?

Du måste inse att reglerna har ändrats de senaste åren. Vad som en gång var en stor kredit värdering är nu en bra poäng. Vad var en gång en bra poäng är nu ett rättvist. Du bör också kontrollera din kredit rapport innan du ansöker om ett lån. Om det finns några fel på den du vill vara säker på att du rensa upp dem innan du ansöker om lån.

Det finns en massa människor där ute som har fel på sin rapport att orsaka deras betyg lida så låt inte detta hända dig. Har du varit på ditt jobb i mer än tre år?

Ju längre du har varit på ditt nuvarande jobb desto bättre ränta får du. Om du är en första gången hem ägare du kan kvalificera sig för några bättre program. Och det behöver inte vara det första hemmet du någonsin har köpt.

Du kan kvalificera sig som ett nytt hem köpare om det har gått fem år sedan du senast köpte ett hem. Om du gillar att leka med siffror kan du räkna ut betalningarna själv gett handpenningen du skulle behöva betala och procent ränta på lånet som du tittar på. Du kan be långivare för att skicka sina bud så att du kan göra din egen jämförelse shopping.

Du vet att hem i Los Angeles är några av de högsta i landet. Du kommer dock att kunna dra av en del av din inteckning kostnader från din federal självdeklaration. Eftersom din betalning under de första åren av lånet kommer att gå främst ränta på lånet du får en stor fördel när du har möjlighet att dra av denna kostnad från din skatt.

De punkter på lånet inte kan dras av på en gång. De måste dras över en lång period. Se till att rådgöra med din skatterådgivare om detta. Det finns olika lån du kan få.

Justerbar ränta inteckning kanske låter bra i början, men du kan bli förvånad senare när de räntehöjningar och du plötsligt spenderar mer på din månatliga betalning än du hade planerat.

Den fasta räntan är det bästa alternativet, men du behöver en bra kredit värdering och en fast anställning historia att kvalificera sig för det. Men nu är det dags att titta på alla dina alternativ.

Du kan arbeta med en inteckning mäklare som kan hitta de bästa erbjudandena för dig att han kommer att kontrollera alla de långivare som kommer kan vara trevligt att låna ut till dig.

Marknaden är emellertid annorlunda än den var för några år sedan. Den avskärmning krisen har gjort utlåning industrin trötta av varje lån som de godkänner. Men med rätt forskning hittar du den uppgörelse som fungerar för dig.