hypotekslån leads – massor av olika att välja mellan

I inteckning företag, måste du alltid ha en stadig ström av nya potentiella kunder. Eftersom den genomsnittliga personen inte behöver en ny inteckning allt som ofta är återkommande kunder bara inte lika ofta. Lyckligtvis finns det många bra företag där ute som kommer att handla inteckning leder. Räkna ut vilka som är de bästa kommer att kräva forskning på din sida, men som sagt, kan du inte riktigt vet vilken typ av inteckning leder du får tills du börjar att köpa dem.

Köpa leads i bulk, färska och med en levande överföring kan fungera, men det kan resultera i ett fall av att arbeta hårt, snarare än smart. Till exempel, om du gör det till en vana att regelbundet köpa 50 leder på $ 2 per bly, kan du stänga en hypotekslån bland alla dessa leder. Ibland kommer det att fungera, och ibland inte. Som kan lägga upp till en hel del frustration (och extra kostnad) mycket snabbt.

Köpa färska (realtid) leder kan arbeta mer kostnadseffektivt. Du kan ta samma $ 100 kan du skulle ha använt i ovanstående scenario, och istället få cirka tre till fem färska leder består av inköp leder och refinansiera leder. Du kommer förmodligen vill skapa ett filter i förväg: specifika för staten, typ av lån, krediter, lån till värde, lånebeloppet, och så vidare. När en bly kommer in och matchar filtret, är det automatiskt strömlinjeformad direkt till ditt e-postkonto, och är bara cirka tio minuter gammal. Snacka om en ny bly!

Ett annat sätt att prova är den levande överföring bly. Detta är ett alternativ till att få nya leads via e-post. Detta kanske låter bättre än det faktiskt är i verkligheten dock. Picture det: du sitter vid skrivbordet, och vänta på att leda företaget att överföra kunder till dig via telefon. Men vad händer om du steg bort från din telefon? Om detta skulle inträffa, kommer samtalet att sluta gå in i din röstbrevlåda, eller ännu värre, kommer den potentiella kunden hänga upp utan att lämna ett meddelande. Detta skulle också innebära att arbeta hårdare istället för smartare. Du vill verkligen inte att hållas som gisslan vid skrivbordet med telefonen.

Innan du investerar i bolag för att hitta de bästa inteckning leder, utför ordentlig due diligence. Fråga om och förstå företagens villkor för tjänsten, och ta reda på vad deras återvändande är. Ring företaget och prata med en säljare, och var inte rädd för att be om en gratis provversion av sina tjänster. Har sin tjänst minst innehålla en fri bly eller en kredit mot din första insättning? Om företaget verkligen är säkra på kvaliteten på sina leder, då de inte skulle ha några problem tillmötesgående dig alls.

Många lån officerare har varit framgångsrika med alla de olika bly som nämns ovan. Vissa kan arbeta fantastiskt för dig, medan andra kan avveckla vara en blindgångare. Om du märker att göra en viss typ av bly arbete för dig är för mycket av en kamp, ??bara plocka en annan typ av bly!