hypotekslån för dåliga krediter

kredit rapport för en dålig kredit lån:

En person sägs vara i en dålig kredit kategori där hans kredit värdering inte upp till märket eller med andra ord där FICO poäng är mindre än 500 poäng du anses vara i en dålig kredit kategori. Att få ett hypotekslån på en dålig kredit kategori till en rimlig kostnad är nära omöjligt. Det finns byråer som tillhandahåller bolån på dåliga krediter men det kommer vid en mycket hög kostnad.

Fair Isaac & Company (FICO):

Fair Isaac & Company kallas FICO. FICO är en av de välkända kreditupplysningsföretag. Kreditupplysning är en återbetalning analys av alla dina tidigare lån. Medan kredit värdering är de punkter du har tjänat för återbetalning av alla dina avbetalningar i tid och till fullo. Långivare behandla alltid en låneansökan grundas på FICO poäng. Därför, ju högre FICO poäng desto större är chanserna för lån blir sanktionerade och lägre poäng remote är chanserna.

förbättra kredit värdering för en dålig kredit hypotekslån:

Det är väl förstått att “kredit värdering” är den kritiska faktorn för lån sanktionera, varför det vore lämpligt att personligen arbeta på att återuppbygga det innan du ansöker om ett hypotekslån. En disciplinerad inställning till att hantera dina tidigare lån och rensa alla dina skulder i tid innan du gör en ny en, förbättrar din kredit värdering, vilket Bättring chanserna att höja ett nytt lån till en lägre kostnad.

Långivaren har readymade information om din trovärdighet genom en FICO poäng, alltså om kredit historia är inte bra att han kan omedelbart få information.

Du kan alltid ta lån trots en dålig kredit situation. Det finns långivare som erbjuder lån på en dålig kredit laddning orimliga avgifter och höga räntor. Detta beror främst på att du är en riskfaktor och det faktum att de erbjuder lån när andra diskvalificera din applikation lägger upp.