hypotekslån – få 100 procent finansiering

Vanligtvis när du vill få ett hus, skulle du behöva en fem till tio procent handpenning. Så om du får ett hus värt $ 400,000.00, skulle du behöva mellan $ 20,000.00 och $ 40,000.00.

Ett hundra procent finansiering innebär att du inte skulle behöva leta efter eventuella förskottsbetalningar. Detta innebär dock att du skulle behöva betala lite extra för att underlätta för detta lån.

Online idag, kan man hitta en hel av 100% lån finansiering hem. Det finns så många olika typer av dem. Vissa täcker även kostnaden för stängning på fastigheten och andra inkluderar extra för möbler och kanske lite renovering.

För människor som inte har möjlighet att ta upp en handpenning för hemmet som de avser att köpa oavsett skäl. Ingen insättning bostadslån är mycket lämpad för dem. Nygifta eller människor som förlorat sina hem i någon katastrof eller det andra eller människor som vill investera i fastigheter gör mest nytta av dessa typer av lån.

Med dessa typer av lån, kan du få huset av dina drömmar utan att tänka på hur man skall höja behövs handpenning eller oroande om att kunna ha råd med det om dess värde ökar på fastighetsmarknaden. Utöver detta kan du få några lån insättning hem som skulle inkludera att betala för utgifter för återmontering av huset.

Det är dock viktigt att notera att denna typ av lån, oftast lockar en högre ränta av förklarliga skäl. Ju mer pengar du tar som lån, desto högre ränta på lång sikt.

Det är också svårare att få 100% lån finansiering hem än den vanliga typen, eftersom det finns strängare kriterier för att kvalificera för denna typ lån.

Den sista sak att notera är att när du får ett nej lån insättning hem, du löper risk för negativt eget kapital. Det är om värdet på huset du köpte med 100% finansiering minskar, skulle finansiären kräver extra avgifter från dig.

Innan få oavsett typ av lån, se till att få detaljerad information.