huspriser värdena fortsätter att falla

En färsk undersökning av ledande experter bostadspriserna i Storbritannien visar att den genomsnittliga familjen hem är nu värd mindre än den var för ett år sedan. Denna nyhet är potentiellt dåligt för hyresvärdar som för närvarande funderar på att avlasta sin egendom för att anskaffa kapital för ett nytt projekt.

Undersökningen tyder på att priserna har sjunkit med så mycket som 1% sedan 2007. En ledande Building Society förutspår att priserna kommer att fortsätta att minska med upp till 10% under nästa år som leder in i 2009.

Som om priset kraschen inte var illa nog, är en av de andra viktiga problem med att sälja på den aktuella marknaden som en gång alla fastighetsmäklaren kostnader och avgifter beaktas, många hyresvärdar finner sig ut ur fickan och inte bryta ens på sina investeringar. Detta är särskilt fallet för hyresvärdar som kom ut på marknaden under de senaste 3 åren.

Ett sätt att motverka vissa kostnader i samband med försäljning av egendom skulle vara att genomföra en snabb försäljning av fastighet med ett uttryckligt hem köpare agent. Sådana myndigheter kommer överens om att köpa alla typer av fastigheter för en överenskommen avgift och på ett snabbt sätt. Du får den extra fördelen av att undvika de kostnader, tid och besvär för en vanlig fastighetsmäklare baserad försäljning. Dessutom är försäljningen sker kontant mening du kommer att ha pengar till ditt nya företag inom dagar.