husbil finansiering – att få ett lån för en husbil

Historiskt sett var tillverkade hem kallas “mobila hem”, en term som en massa folk fortfarande använder. Tillverkade bostäder byggs i en fabrik och är formade för att överensstämma med den rigorösa bostäder och stadsutveckling Code, som instiftades av den federala regeringen för att reglera säkerheten, design och konstruktion av dessa hem.

Den ovanliga överkomliga tillverkade hem sätter bostad inne räckhåll för många familjer som är prissatta av marknaden för traditionella hem. Under de senaste åren har tillväxttakten av fabrikstillverkade byggbranschen varit slående, och överkomliga priser på dessa hem har spelat en roll i att bli av vägspärrarna mot homeownership för många hushåll. Miljontals amerikaner bor i husvagnar, som utgör mer än 10% av den totala bostadsmarknaden. Numera husbilar erbjuder överlägsen kvalitet, ekonomiskt värde, och tekniskt avancerade funktioner som husköpare vill.

Trots populariteten av fabrikstillverkad-bostäder, bryr de flesta inteckning mäklare och långivare inte att möta behoven av tillverkade husägare eller försörjning finansiering för husbilar. De som gör kommer att ske med hänsyn saker som grunden och typ av underbyggnad som är vad tillåter husbilar för att klassas som fastigheter.

Om du kan få en lokal långivare för att finansiera din husbil, kommer du att märka många likheter och flera skillnader i förhållande till konventionell inteckning finansiering. Många mobila bostäder belägna på land kräver nu en 5 procent minimum handpenning och lånevillkor som finansierar balans över 20 till 30 år.

Övriga lån, så kallade “företagsinteckningar” är likaledes erhållas från vissa långivare. En “företagsinteckning” är ett lån för ett hem där marken är inte en ersättning, bara mobil eller tillverkas hemma, sin egen. Detta är av värde för bostäder som är belägna i husvagn parker eller hyrt partier.

Många gånger är det bästa stället att leta efter husbil finansiering för att gå direkt till tillverkaren. Husbil tillverkare erbjuder ofta i program bostadsfinansiering till priser som är konkurrenskraftiga med branschstandard.

Mobile Home finansiering är inte begränsad att köpa krediter. Som en husbil ägare, kan du också refinansiera din nuvarande lån, precis som en traditionell inteckning. Om du är ute efter att sänka dina priser och dra nytta av ett månadssparande, kan du vara en bra kandidat för ett mobilt hem refinansiera.

Även mobilt hem finansiering skiljer sig från finansieringen av ett traditionellt hem, det finns många alternativ tillgängliga för dig. Det är sant att det kan vara svårare att få finansiering för en husbil. Trots det extra besväret, är om pengar ett problem, köpa en av dagens moderna tillverkade hem kan vara ett bra sätt att uppleva homeownership utan att bryta din budget.