husägare kan låta sin egendom spara them_

Om du är en husägare och din skuld har gått utom kontroll, kan du minska den genom att konsolidera din skuld till ett enda lån. Ditt hem kommer att hjälpa dig att få godkänt för det lån du behöver även om du föredrar att begära ett lån utan säkerhet. Lär dig vad fördelarna med ägandet när konsolidera din skuld.

Att äga en fastighet har många konsekvenser när de ansöker om ett lån. Alla låntagarens tillgångar fungera som en garanti för sina förpliktelser. En skuld som beror och obetald kan bli föremål för ett rättsligt anspråk och låntagarens tillgångar kan säljas för att betala skulden på order av en domare.

säkerheter eller inte?

Vad är fördelen med att använda ditt hem som säkerhet då? Det faktum att en viss tillgång valt att säkra ett lån innebär att långivaren har privilegier över den egendom om annan kreditgivare vill få betalt genom att tvinga låntagaren att sälja tillgången. Dessutom följer skulden egenskapen så om fastigheten skulle säljas skulle den nya ägaren vara skyldig att återbetala lånet eller risk återtagande.

Som ni kan se, säkrade lån ger extra säkerhet för långivaren som är den viktigaste anledningen till den ränta som tas ut för dessa lån är betydligt lägre. Ändå, den enda innehav av ett hus, även om du inte använder den som säkerhet för lånet, ger långivaren med mer säkerhet när det gäller återbetalning. Om det inte kan få dig bättre lånevillkor, åtminstone, kommer det att öka dina chanser att få godkänt.

konsolidering lån för villaägare

Med detta sagt, husägare kan nästan alltid få en konsolidering lån. Om de inte kan få ett oskyddat konsolidering lån på grund av deras dåliga krediter, kan de begära alltid en säkrad konsolidering lån och risken att bli godkänd kommer att vara mycket högre. Som sagt tidigare, om inte omöjligt, är det alltid klokt att begära ett lån. Om du kommer att kunna betala tillbaka lånet, kommer du inte att frukta utmätning och om du tvivlar på att du kommer att kunna betala tillbaka han lån du ska inte begära något.

krav

Ägande, kommer dock inte att garantera godkännande av sig själv. Det finns andra krav som du måste uppfylla för att få godkänt för en skuldkonsolidering lån. Till att börja med måste du bevisa att du har ett fast jobb och “stadig”, långivare innebär att du kommer att krävas för att bevisa att du har arbetat hos samma arbetsgivare i minst två år. Om du inte har ett jobb, måste du visa någon annan inkomstkälla.

Inkomsten kommer också att analyseras eftersom långivaren måste vara säker på att lånet betalningar inte kommer att överstiga en viss andel av din inkomst (vanligtvis runt 30%). Om din inkomst är $ 1000 och dina amorteringar $ 400, är ??chansen att du inte kommer att få godkänt om du inte förlänga lånet längden så avbetalningarna reduceras åtminstone till $ 300.

Din kredit värdering kommer också att avgöra godkännande. Även om du kan få godkänt med dålig kredit, det finns vissa misskötsel som om det finns på din kredit rapport kan påverka dina chanser. Till exempel kommer en konkurs inom en två års period innebär förmodligen att du ska få sjönk för ett lån. En ny standard kan också innebära att du får avvisas. Andra mindre misskötsel kommer endast att medföra en högre ränta, om inte självklart att det finns för många av dem under den senaste tiden.