husägare kan konsolidera sina skulder även med dåliga credit_

Det är en allmän tro att dåliga krediter är ett hinder om man vill konsolidera skulder genom att ansöka om en skuldkonsolidering lån. Dock kan husägare enkelt få godkänt för en skuldkonsolidering lån oavsett kredit värdering eller historia. Det finns olika lån alternativ för villaägare. Låt oss analysera ett par av dem:

hypotekslån

Det främsta alternativet, och förmodligen den billigaste är att ansöka om ett hypotekslån. De räntesatser för bolån är de lägsta priserna på lånemarknaden och det erbjudna beloppet kan lätt nå fastighetens värde. Dessutom återbetalningar scheman är mycket flexibla. Du kan betala tillbaka lånet i så mycket som 30 år och följaktligen kan amorteringar vara så långsamt som du vill.

Den hypotekslån alternativet, trots att den billigaste, är inte tillgänglig för alla. Du kanske redan har en inteckning i ditt hem eller du kanske inte vara villiga att använda ditt hem som säkerhet för ett lån. Båda situationerna har olika lösningar, för dem som redan har en inteckning i deras hem, refinansiera bostadslån och bostadslån eget kapital är de bästa alternativen och för dem som inte är villiga att använda sina hem som säkerhet alternativet är osäkra konsolidering lån.

refinansiera bostadslån

Hur kan en refinansiera bostadslån kan användas för att konsolidera skuld? Enkelt, det finns en slags refinansiera bostadslån kallas Cash Out refinansiera lån som ger en större summa pengar än återstoden av de utestående hypotekslån. Medan huvuddelen av det nya lånet används för att avbryta den tidigare, kan resten av pengarna ska användas för något annat ändamål. I det här fallet, kommer det extra pengar ska användas för att återbetala andra utestående skulder, vilket låntagaren med ett enda lån för att betala tillbaka med mycket lägre avbetalningar.

Cash Out refinansiera lån utnyttja det egna kapitalet på ditt hem. Eget kapital är skillnaden mellan fastighetens värde och det belopp som betalas på den. En $ 100.000 egendom med en $ 60,000 inteckning har $ 40.000 av eget kapital. Om du fortsätter att betala de månatliga avbetalningar och din inteckning reduceras till $ 50.000, skulle det egna kapitalet på ditt hem vara $ 50.000 och så vidare. Det är dock inte alltid möjligt att refinansiera din inteckning som vissa inteckning lånevillkor kommer inte att tillåta det eller debiterar prepaying straffavgifter som kan visa refinansiering alltför betungande. Det finns dock ett annat sätt att dra nytta av det egna kapitalet på ditt hem.

hem kapital lån

Hem kapital lån är säkrade lån som garanteras av fastighetens eget kapital. De brukar kallas topplån eftersom samma egenskap som är hypotekslån säkerheter är också hem kapital lån säkerheter. De har alltför låga räntor grund av att vara säkrade lån och ger nästan samma förmåner som bolån. De är bara lite dyrare än bolån, men mycket billigare än någon annan typ av lån.

oprioriterade konsolidering lån

Slutligen, för dem som inte är villiga att använda sin bostad som säkerhet, utan säkerhet konsolidering lån är det enda kvarvarande alternativet. Även lån utan säkerhet är svårare att få godkänt för, speciellt med dåliga krediter, är en husägare kommer att öka dina chanser. Detta beror på det faktum att långivaren har högre möjligheter att få sina pengar tillbaka om du standard om du äger en fastighet än om du inte har några tillgångar alls.

Tänk dock på att oprioriterade konsolideringslån bära högre räntor än säkrade lån. Så, om du har en egenskap som du kan använda som säkerhet, kanske du vill ompröva och ansöka om ett lån. Oprioriterade konsolideringslån mycket vettigare för icke-villaägare.