hus jakt för utmanade skattemässigt

Den enkla sanningen är att många av oss inte är ekonomiskt trygg nog att göra ett hem köp. Fast det är inte alls ovanligt för en person att finansiera sina hem, är det dock allt svårare att göra det. En hel sektor av utlåningen har utvecklats just för att möta efterfrågan på hus jägare. Men utbudet är inte utan kostnad. Det är viktigt att förstå alla detaljer för lånet företag innan du fastnar i den klibbiga webben.

Hus utlåningen är en mycket skakig bro att passera. Till att börja med, villkoren är längre och intresset sammanställs och komprimeras tills den spricker i sömmarna. Men det är inte komplicerat att förstå processen. För att uttrycka det enkelt, låt oss börja med att förstå hur banken tänker. Banken börjar genom att väga upp risken mot vinstmarginal. Självklart innebär detta att banken inte kommer att bevilja ett lån till någon som de känner inte kan betala tillbaka och netto en vinst för långivaren. Och detta är den exakta anledningen till att bankerna inte kommer att erbjuda kortfristiga lån till låntagare, det finns helt enkelt inte tillräckligt med vinst för dem.

Med bostadslån, kommer den höga räntan, ökar med jämna mellanrum under åren, hamna kostar dig tusentals mer än du behöver. Och eftersom de flesta fastighetsbolag kräver minst 20% som en handpenning, du ser ett stort lån för att ta ut. Om du har siktet inställt på en 200.000-dollar hem, det är en 40-tusen dollar lån du behöver ta ut. Det är mer än en årslön för 75% av världen.

Efter handpenningen är ur vägen, är nästa stopp på sikt. Löptiden är vanligtvis mellan 15 och 30 år. Och nu när du har så många banker som bedömer risken annorlunda, är den 30-åriga, hög ränta alternativet ofta allt som finns för blivande villaägare. Även om det är möjligt att hitta ett 30-årigt lån med låg ränta – men de visar sig vara få och långt mellan. Det är alltid i ditt bästa intresse att göra matten noggrant och avgöra om du kan göra återbetalningar. Du vill inte att ditt hus avskärmad på, det är säkert.

Det kommer alla tillbaka till gammalt talesätt att du behöver pengar för att tjäna pengar. Om det är snabb finansiering du letar efter, då skulle det vara klokt att omvärdera precis varför du är så bråttom, och om att vara i en hast är rätt sinnesstämning för att kunna ta ut ett sådant långfristigt lån. Det är också viktigt att tänka på att om du gör ett misstag den här gången finns det inget sådant som en dålig kredit lån i bostadslånet världen.

Bostadslån kan vara mycket förvirrande för vissa. Bara se till att komma ihåg att du gör ett långsiktigt beslut och det bör aldrig tas på allvar. Efter allt, du gör det största beslutet i ditt liv. Om du har några frågor, ska du be långivaren. De kommer att vara glada att hjälpa till. Vid slutet av dagen, det är dina pengar på spel, så se till att titta på dina steg.