hur viktig inteckning roll kan vara när man köper ett nytt hem

Alla skulle verkligen vilja att faktiskt köpa ett helt nytt hus för sig själva eller sina nära och kära. De allra flesta människor arbetar tung och lång tid för dem att vara redo att skaffa bostad som de har väntat länge på och de ser som den perfekta hemmet för dem. Och främst på grund av detta, att köpa ett nytt hus är ett stort beslut som en familj verkligen borde försöka göra tillsammans därför alla frågor att tänka på skulle sannolikt observeras och undersökas.

De säger att hemma är där vi bygger våra drömmar och förväntar dem besannas. Sådan faktum även förblir så sant så långt och sedan för vissa människor ett nytt hus är också det ultimata mätning av prestation som de njuter. Det är verkligen ett stort val att göra när du får ett helt nytt hem, från fastigheten sig i riktning mot platsen för ditt nya egendom upp till företaget att du kommer att få din inteckning från. Visst är det också förmodligen sant att vi är oförmögna att bara promenera in i en fastighet affär utan att behöva känna till dessa saker. Dessa är de vanligaste delarna som vi måste tänka på när man köper ett helt nytt hus.

Fastigheten och dess plats är något som du skulle behöva för att fatta beslut om tidigt i processen för att köpa en ny fastighet. Det är viktigt att göra din forskning och titta runt efter en specifik egenskap som har samband med. Det är viktigt att du känner dig bra om huset som du ska köpa på grund av att du ska leva ditt liv där hela ditt liv eller åtminstone tills slutligen du väljer att sälja den. Talar om att ansluta tillsammans med ditt nya hus, går samma för inteckning företaget du kommer att åka med. Du kanske också behöver för att bygga någon form av relation med företaget och den person som kommer att hjälpa dig med ditt lån. Tänk, kommer dina hårt intjänade dollar knytas till dem under en tid och även det är en klok idé att faktiskt ha en slags relation med dem.

Nu bör vi ha en närmare titt på vad som är inteckning och även hur det fungerar. I grunden inteckning är det lån som vi ansökt om att betala förvärvet av vår helt nya hus. Här serveras en kvarstad eller ett rättsligt anspråk på våra hus och även säkerhet att vi kommer att betala den skuld som vi är skyldiga företaget. Detta innebär att ett företag har rätt att ta tillbaka ditt hus om du försummar din betalning. Och faktiskt finns det en repo-kille för husen också. Alla bolån har fått 2 saker som de delar i typisk oberoende av företaget du får det från: kapital och ränta. Principal betyder bulk eller den ursprungliga kvantiteten som du lånat från företaget och även intresset är andelen som går ovanpå den ursprungliga mängden. Intresset är där för att skydda företaget från förluster som de kan ha ådragit sig i processen att låna.

Hur fungerar inteckning? Till att börja med, bestämmer lånad som LTV eller lån till värde ranson på din fastighet. Låt oss säga en 95% LTV på en fastighet som har en prislapp på 50.000. Så vad sker nu är att du kan låna upp 47.500 av det totala värdet på fastigheten och punga ut endast 2500. När du köper ett helt nytt hem är några av de punkter du vill titta på så sätt se till att du förstår allt du behöver för att förstå.