Hur väljer jag rätt inteckning strategi – PRT hypothcaires

Att hitta rätt inteckning strategin (pret hypothecaire) kan betyda mycket för dig i det långa loppet. Det kan spara dig tusentals dollar under hela löptiden för hypotekslån, på en $ 100.000 inteckning, kan det lätt leda till så mycket som $ 10.000 i totalt. Vad du verkligen vill göra, istället för shopping för de bästa bolåneräntor är något helt annat.

Så att välja rätt inteckning strategi?

Det enkla svaret: kontakta en inteckning konsult som specialiserat sig på att skapa en unik inteckning strategi för sina kunder – pret hypothecaire.

varför?

Det finns tre goda skäl:
1.We kan inte förutsäga framtiden för räntorna i Kanada.
2.Den rätt strategi måste ta hänsyn till den nuvarande och framtida ekonomiska sammanhang.
3.One har att anpassa den efter dina mål och personliga situation.

Allt detta är inte lätt, och det är bäst att rådgöra med en inteckning professionell som gör detta varje dag.

Men låt oss inte stanna där.

Ju svårare svaret är att analysera flera faktorer för att skapa en inteckning plan.

Att välja rätt inteckning strategi måste du:
• känna till alla de funktioner som finns inteckning produkter;
• identifiera var du befinner dig i räntan cykeln, och
• bedöma sannolikheten för en ökning eller minskning i pris under de närmaste 10-15 åren.

Den ränta cykler.
Det finns i huvudsak tre scenarier och två grundläggande regler för att förstå räntor (allt detta kan ta upp flera böcker, men vi kommer att hålla det så enkelt som möjligt).

scenarier:
Ett. Priserna är generellt ökar (1950-1980)
2. Priserna är generellt minskar (1982-2003)
Tre. Priserna är generellt stabila (2003-2006).

Var och en av dessa scenarier kräver en särskild strategi. Det kan vara stor katastrof för dig att anta en strategi utarbetats för fallande priser och sedan se dem klättra.

Räntorna följer ungefär två grundregler:

-De kommer mer eller mindre följer inflationen. Om inflationen, mätt med konsumentprisindex ökar, ska vi leta efter \ förväntar sig en räntehöjning.
-De är ett tecken på hälsa av ekonomin. I en stark ekonomisk miljö, kommer räntorna tenderar att stiga, eftersom pengar är i efterfrågan, och räntorna är priset på pengar. I en svag ekonomi, är efterfrågan på pengar låg och därmed räntorna är lägre.

Det är omöjligt att förutsäga räntor 100% korrekt, men vi kan konstatera att räntorna var 9,6% i genomsnitt under de senaste trettio åren, och de är nu ca 5% – pret hypothecaire.

Det finns grundläggande strategier för att arbeta med, och på toppen av det, kommer en bra inteckning konsult hitta sätt att kombinera egenskaperna hos olika strategier för att passa behoven hos hans klient. Det kan aldrig vara en storlek passar alla när det gäller strategier för bostadslån, att veta den bästa strategin eller kombination av strategier i varje situation tar en inteckning professionell.

Här är de grundläggande bostadslånet strategier:
Ett. De 5 gånger 5: a inteckning är ständigt förnyas vart femte år för en femårsperiod.
2. Långsiktigt: räntan är bunden på en inteckning för 15, 20 eller 25 år.
Tre. Rörlig ränta: räntan varierar över lånets löptid, baserat på Bank of Canada basräntan.
4. The Smith Manöver: låntagaren har möjlighet att dra av räntan på ett lån för en privatbostad från sin inkomstskatt. Detta gäller både tjänstemän eller egenföretagare individer.
Fem. Pensionering: Använda det egna kapitalet i hemmet som pensionsinkomst.
6. Ingen handpenning: genom att beräkna de besparingar, låntagarna besluta om det kan vara bättre att köpa ett hus förr utan en 5% handpenning, snarare än senare medan ackumulera handpenningen och betala hyra under tiden.
7. Mindre än perfekt kredit: Låntagaren fixar sin kreditvärdighet för att erhålla lägre eventuella bolåneräntor.

En expert inteckning konsult (prêt hypothécaire) kommer att granska alla dessa alternativ med dig och ta fram den strategi som kommer att spara mest pengar under hela löptiden för din inteckning.
Detta vad det innebär när det sägs att ett bra lån strategi är så mycket mer värdefullt än att få den lägsta räntan.
Varje strategi måste analyseras utifrån sina egna meriter vis-à-vis situationen och behoven i varje låntagare och tillståndet i ekonomin.

Hur man väljer den strategi som är bäst för dig?

Jag råder dig att kontakta en professionell i inteckning planerar att etablera en personlig strategi. Det är gratis och … berikande.