hur skulle du få ett liv utan betalningar hem inteckning

Det rekommenderas starkt att du betalar ner dina lånekostnader så fort du kan. Få husägare skulle inte uppskatta den visdom som de fokuserar på att få ett skatteavdrag. Tanken på att betala ner balansen hypotekslån är att du kommer att fortsätta att ackumulera hem kapital. Ytterligare en fördel är att du ofta kan ta bort PMI (privata försäkringar för hypotekslån) genom att betala lånet ner till under en 80% belåningsgrad. Du kan också använda sig av refinansiering att ha en låg månadskostnad om det fungerar för dig. Några av de beprövade sätten som kan hjälpa dig att betala av ditt hem inteckning diskuteras nedan.

Ett. Höj din vanliga månatliga betalningar bolån. De flesta inteckning produkter är flexibla nog för dig att göra ytterligare betalningar varje månad på toppen av din vanliga inteckning belopp. I denna form, kommer varje extra belopp anslås till att betala ner din utestående kapitalet. Frukterna av denna process är mycket mer än du kan i början se på grund compand resultat av sparade intresse. Med tiden kommer du att uppskatta hur mycket det faktiskt sänkte ditt hem inteckning.

2. Refinansiera eller arrangera din inteckning period till en kortare. Du kommer att börja betala lite mer för ditt lån, men alla dessa ytterligare betalningar och mer kommer att gå till att betala tillbaka dina utestående upplåning. Dessutom får du möjligen en minskad räntekostnader för ditt nya lån för att hjälpa dig att spara ännu mer pengar.

Tre. Organisera betalningar och när du är i pengarna. De flesta moderna bolån tillåter människor att göra enstaka amorteringar för att minska sina bolån. Normalt finns det ingen tidig betalning kostnad på dessa återbetalningar. Ibland kan du vara begränsad till hur mycket du kan betala tillbaka varje år. Om du får någon utdelning och som en bra plats att sätta pengar, kan detta vara platsen.

4. Var fantasifull med att ha ett lock livförsäkring. Det finns många livförsäkring produkter med tillsatt investering inslag som gör att du använder pengarna på flera sätt. Dessa produkter är dyrare än vanlig livförsäkring, men du behöver inte bara köpa en död nytta med dem. Du sätter upp en investering instrument som bedriver växa och lösas in när du vill. Du kanske inte normalt får mycket eller ens så mycket som du sätter i den första åren på grund av att ställa upp kostnaderna. Eftersom dessa instrument är så olika och skulle vara sofistikerad, bör du se en oberoende finansiell rådgivare för att hålla dig säker. Dessa produkter fungerar separat från din inteckning och därmed även du betala ner ditt hem inteckning när du säljer ditt hem, kan du bestämma dig för att fortsätta med denna livförsäkring med investeringen inslag.

Visst ingen vill betala inteckning till slutet av sitt liv. Vad ska du göra med pengarna om du inte har en inteckning betalning någonsin igen? Alla kunde lätt ha en lista på saker de skulle göra med pengarna betalas till billån. Innan du börjar din lista, måste du få in få ner din inteckning så fort du kan.