hur refinansiering bolån med dålig kredit kan spara tusentals

När ekonomiska påfrestningar montera, är ett proaktivt steg för att refinansiera de skulder som orsakar mest problem. Oundvikligen det innebär refinansiering en inteckning, men det finns specifika är frågor som påverkar de av oss som har dålig kreditvärdighet. Men det finns alternativ som gör refinansiering bolån med dåliga krediter en mycket möjlig resa.

I själva verket, för det mesta, inteckning leverantörer är glada att enas om en refinansiering affär som kommer att säkerställa fortsatt återbetalning av sina lån – det sista de vill är att behöva ta besittning av ett hem och försöka sälja den. Så, välkomna en konstruktiv lösning för att hantera inteckning alltid.

Men det finns villkor för alla ekonomiska avtal, och det är ingen skillnad när det gäller bolån. Det är viktigt känna till alla detaljer i alla refinansiering programmet för att undvika kostsamma alternativ.

refinansiering och dåliga krediter

Syftet med refinansiering din inteckning är, för det första, att göra återbetalningen systemet mer hanterbart, och dels för att frigöra ytterligare medel för att täcka andra skulder och kostnader. Problemet med refinansiering bolån med dåliga krediter är att inslaget av kundförluster ibland kan påverka villkoren för refinansiering avtalet.

För en sak, kommer den ränta som tas ut på alla nya avtal vara högre än den skulle vara med god kredit, medan det belopp som vissa långivare är beredda att godkänna kan vara mindre än vad man hoppats. Men, det finns tydliga fördelar med att hantera inteckning på detta sätt ändå.

Vad bör komma ihåg är att det konstruktiva flytten gör det attraktivt för alla parter. Så när bolån måste refinansieras, fördelarna fortfarande vida uppväger de negativa effekterna av dåliga krediter.

fördelar för alla

Fördelarna är omöjligt att ignorera, med inteckning leverantörer att få sina pengar tillbaka och låntagare minska sina månatliga återbetalningsskyldighet. När refinansiering bolån med dåliga krediter, är detta den viktigaste frågan, förstås. Men med rätt villkor och långivare, kan besparingarna innebära tusentals under loppet av året.

Till exempel kan en inteckning på $ 200.000 kräva månatliga betalningar på $ 900. Efter 10 år kommer så mycket som $ 75.000 av inteckning huvudmannen har betalats ut, vilket minskar beloppet skyldig till $ 125.000. Men hantera inteckning innebär att köpa ut balansen och återbetala $ 125.000 över 25 eller 30 år, med de återbetalningar som faller till kanske $ 450 per månad.

Så ser låntagaren sina utgifter faller, medan långivaren ser deras hem hypotekslån återbetald. Och om refinansiering lån tas ut från samma inteckning leverantör, drar de vidare genom att säkra verksamheten.

finna en långivare

Del för att få bästa möjliga villkor är att hitta rätt långivare. När refinansiering bolån med dåliga krediter, innebär detta oundvikligen att söka på Internet, där en mängd olika utlåning företag erbjuder en rad erbjudanden. Jämföra dessa erbjudanden är viktigt.

Bland de ledande alternativen är subprime långivare, som tenderar mot att ge bättre övergripande paket och är mer benägna att godkänna refinansiering lån. Men deras räntor tenderar att vara hög, så hantera inteckning genom dem är försäkrade men dyrare.

Ett annat alternativ är att gå till din befintliga inteckning leverantör och förhandla fram bästa möjliga ordalag. Kännedom om båda sidor gör detta mycket möjligt. Men vad långivaren anses, alltid göra en punkt att kontrollera deras rykte med Better Business Bureau innan de accepterar alla hem inteckning refinansiering avtal.