Hur refinansiera

Refinansiering och nackdelar

Om du inte kan betala dina bolån i tid eller om du tror att du betalar för mycket inteckning, vad är dina alternativ?

En inteckning refinansiera lån är något nytt lån som uppkommit för att betala av det ursprungliga lånet. När det är låg ränta refinansiera annonser, många villaägare rusa till dessa långivare att få refinansiering. Vanligtvis är dessa refinansiera bolån inkluderar vissa avgifter som är högt ibland. Om en långivare inte laddas någon avgift, så måste det finnas något annat sätt att långivaren är att tjäna pengar. Den inteckning refinansiering är ett företag och inteckning mäklare har att tjäna pengar. Om låga räntor är tillgängliga, bör du refinansiera? Läs vidare för att ta reda på.

justerbara bolåneräntor (arm)

Armarna påverkas av de federala priser. Specifikt är armarna påverkas av Räntorna på statsskuldväxlar och federala priser. Varför går folk fortfarande efter armar? Om din plan är att stanna i ditt hus för kort sikt, då kan du få låga Justerbar skattesatser som kanske lägre än de fasta priserna. Också första gången hem köpare och personer med genomsnittlig eller dålig kredit vanligtvis inte berättigade till fasta priser så det är därför armar är populära. Om du har en ARM, då refinansiering kan vara mycket fördelaktigt.

fast ränta inteckningar

För fast ränta inteckningar, leder nedgången i räntorna med den federala regeringen inte i lägre eller besparingar pengar för fasta priser. För en fast ränta, de långa räntorna styr de fasta bolåneräntor så fluktuationerna i federala priserna inte kommer att påverka de fast ränta inteckningar. Om du kan få den bästa räntan för en fast ränta inteckning, då är det bäst att låsa i priset för ett 30-årigt lån. Åtminstone du inte behöver oroa sig för ränteförändringar.

hem kapital

Dessa påverkas av den federala räntan så när räntorna är låga, så är det en bra idé att få ett hem kapital lån.

fördelar

Ett. Pengar i fickorna: I många fall får låntagaren kontanter som kan användas till att investera i högre avkastning.

2. Minskade utbetalningar: Eftersom de månatliga räntorna är lägre, är den totala ersättningen minskas, förutsatt att du bor i det huset längre.

Tre. Mer pengar att investera: Eftersom din månatliga beloppet minskas, kan de extra pengar över från den huvudansvarige för varje månad placeras på någon annan plats för en bättre avkastning.

4. Minskad avskrivningstid: Eftersom din totala beloppet minskas, kan du betala mer varje månad och minska uttrycket av din betalning.

nackdelar

Ett. Högre inteckning belopp: Om du väljer utbetalning i refinansiera (du får pengar), kommer det totala lånebeloppet vara mer. Dessutom, om du lägger till kostnaderna för att erhålla refinansiera inteckning, skulle din totala inteckning belopp vara högre.

2. Refinansiera kostnad: Om du betalar en enorm mängd av avgifter för att få refinansiera lån, så att själva kunna lägga till den totala inteckning betalning. Alltid, lägger lånet avgifter till refinansiera beloppet och detta kommer att ge dig den totala. Nu, avgöra om gamla lån eller nya refinansiera lån är bättre.

Sammanfattningsvis – efter vägning i alla de fördelar och nackdelar av en refinansiera lån, om du väljer att refinansiera, så kontakta din nuvarande långivare för ett bättre pris eller avstå från vissa avgifter. Chansen finns att du kunde få en bättre ränta från din nuvarande långivare och så att du inte behöver gå igenom besväret att forska refinansiera långivare. Kom ihåg att det är alltid bättre att träna olika alternativ för att minska dina betalningar och spara lite pengar. Om inte kan få en bättre avbetalningsplan, ränta eller avgiftsfrihet från er nuvarande långivare, sedan börja forska på nätet för refinansiera inteckning mäklare. Fördelen med online inteckning mäklare är att du har många alternativ – du kan ansöka online och få de mäklare kontakta dig. De inteckning mäklare som kontaktar du redan har en del grundläggande information om dig och vet att du kan få ett lån, så att du kan vara säker på att dina chanser att godkännande för en refinansiera inteckning är högre.