Hur refinansiera en inteckning med dåliga krediter

En vanlig fråga bland villaägare som vill refinansiera är, “Kan jag refinansiera mitt bolån med dålig kredit … och i så fall hur?”

Det korta svaret är ja, kan du refinansiera säkert ditt bolån med dåliga krediter. Ju längre svaret är att du måste gå om saker annorlunda än en husägare med god kredit. Och du måste se till att refinansiera inteckning gör ekonomiskt förnuft, gett din dåliga krediter situation.

Vi kommer att prata om refinansiering ett hypotekslån med dålig kredit i ett ögonblick. Men först, låt oss tala om varför människor refinansiera i första hand. Allt kommer att vara bättre om vi börjar med detta.

varför refinansiera villaägare?

Mortgage refinansiera är alltid ett populärt ämne bland husägare. Många villaägare känner lockelsen av lägre räntor och försöka refinansiera sina lån i syfte att kapitalisera på lägre priser. Om det görs på rätt sätt, kan den refinansiering processen leda till betydande besparingar över livet i det nya bolån. En annan anledning människor refinansiera är att få pengar ur deras hem. Detta är känt som en “cash-out refinansiera.”

inteckning refinansiera fördelar – dags för matte!

Vid beslut om huruvida eller inte att refinansiera en inteckning, måste du göra lite matte. Lyckligtvis finns det ett överflöd av inteckning refinansiera räknare på nätet för att hjälpa till med denna process. Vi har en sådan miniräknare i vårt avsnittet Resurser. I grund och botten, du vill se till att de pengar du sparar över livet i den nya inteckning (efter refinansiering) överträffar det belopp som du ska betala för att få det nya lånet (avslutande kostnader). Om inte, finns det egentligen ingen mening med refinansiering.

dålig kredit refinansiering

Okej, så nu vet vi de grundläggande avgörande faktorerna för refinansiering. Nu ska vi prata om olika sätt att refinansiera en inteckning lån med dåliga krediter. Det viktigaste att komma ihåg här är att räntan på nya bolån (efter refinansiering) inte kommer att vara så låg som det skulle för en husägare med god kredit. Så samma grundläggande matematik gäller – du ska beräkna ditt sparande efter refinansiera baserad på den ränta du har rätt till, och se om dessa besparingar överträffa det belopp som du ska betala för att refinansiera bolån.

Det är verkligen allt som finns till den. Kom bara ihåg detta. Vid beslut om huruvida eller inte att refinansiera din inteckning med dåliga krediter, måste du få alla siffror på framsidan för att göra matten. Ta reda på (A) vad dina avslutande kostnader kommer att vara på inteckning refinansiering, (B) vilken ränta du kommer att kvalificera sig för, och (C) hur länge du måste göra betalningar enligt den nya räntan så att din totala sparandet överträffa dina avslutande kostnader.

skydda dig själv

Vissa bolåneinstitut hävdar att specialisera sig på dåliga krediter refinansiera bolån. De flesta gör det legitimt, men ett fåtal företag där ute använder dåliga krediter situationer som ett sätt att dra fördel låntagare. I inteckning industrin, dessa kallas rovgiriga långivare. Men du kan skydda dig från sådana oetiska långivare genom att fortsätta din inteckning refinansiera utbildning, att ställa rätt frågor, gör matten på framsidan, och att få allt skriftligt!

Jag hoppas du har haft detta kort genomgång om inteckning refinansiering med dålig kredit, och jag önskar er lycka till med din ekonomiska framtid.

* Du kan publicera artikeln på nätet om du behålla författarens byline och aktiva hyperlänkar nedan. Copyright 2007, Brandon Cornett.