Hur refinansiera en inteckning med dåliga krediter utan att ge upp ditt hus

Refinansiering en inteckning kan hjälpa lägre månatliga betalningar genom att ändra inteckning refinansiera planen, konsolidera skuld eller likvidera hem kapital tillgängligt för personlig användning – inklusive projekt hem förbättring. När du refinansiera din inteckning du vill vara säker på att de avgifter eller straffavgifter du betalar är väl värt det. Kom ihåg att genom refinansiering ditt hus fungerar som säkerhet betyder att du är i risk att förlora det om du standard på hypotekslån.

refinansiering till en fast ränta inteckning

Konsumenter som har fått en arm och har beslutat att refinansiera till en fast ränta inteckning är oftast på rätt spår. Justerbar ränta inteckningar är billigare på lång sikt, men kräver högre månatliga och osäkra betalningar. Genom refinansiering till en fast ränta inteckning du kommer att få en bättre bild av hur mycket du måste betala varje månad, vilket ger dig en bättre uppfattning om hur man kan spendera din inkomst klokt.

Om du av någon anledning har beslutat att refinansiera din nuvarande inteckning till en justerbar ränta inteckning, bör du kontrollera om några avbetalningar eller straffavgifter gäller för ditt fall. ARM erhålles vanligtvis av människor som söker en kortsiktig inteckning och kan klara av att betala höga och rörliga räntor.

gör inte misstaget att refinansiering två gånger

Refinansiering en inteckning kan vara mycket fördelaktigt av flera skäl. Men refinansiering mer än en gång är ingenstans nära välgörande. Du kommer att få betala 2 gånger en handpenning och ytterligare kostnader stängning. Om du får idén om refinansiering att förbättra kredit poäng, så tänk igen. Det är lättare att upprätthålla en lämplig månadsbudget, betala alla räkningar i tid och du kommer att hitta dig kredit värdering att öka. Placera inte hem i extra risk genom att betala pengar som inte kommer att ge dig några ekonomiska fördelar.