hur platsen ett företag avskärmning bluff

Den pågående bolånekrisen innebär att antalet utmätningar ökar. Med husägare desperat att undvika utmätningar, det finns många bedrägerier blomstrar som lever på de villaägare som desperat vill behålla sina hem. Hur vet man om ett erbjudande om hjälp är legitimt? Ofta tar det inte något mer än gammaldags sunt förnuft. Men ibland, bedragare är så missvisande att det är lätt att bli förvirrad.

Vilka är de varningssignaler som en avskärmning företag kan vara en bluff?

Brist på professionalism. Detta borde vara självklart, och lyckligtvis många bedragare misslyckas med att presentera sig som professionella, och är lätta att känna igen. Tänk på hur de flesta etablerade företag annonsera. Om ett företag inte använder traditionell reklam, bör det upp en röd flagga. Om du hittar flygblad under din vindruta eller fastnat i dörren, ringer någon kalla ditt hus, eller knackar på din dörr, de är förmodligen inte en legitim myndighet.
De frågar för stora avgifter i förväg. Det är ett bevis på hur desperata människor är att rädda sina hem som många människor, som riskerar att förlora sina hem, kommer att betala en orimlig summa pengar till någon som de aldrig har hört talas om som lovar att rädda sina hem. Ofta frågar bedragare för en avgift som är lika med husägare eget kapital i hemmet, och husägare händer det över.
Företaget ber dig att registrera din gärning över till dem. De har ofta goda skäl till detta, lovar att underteckna hem tillbaka över efter de slutar utestängande förfarande, och gör att du kan “hyra” hem från dem tills detta inträffar. Inte bara bedragare få handlingen till ditt hem, som, förresten, inte befriar dig från ansvar på lånet, samlar de också en rejäl “hyresavtal” avgift, åtminstone tills de vräka dig.
De erbjuder för att hjälpa dig refinansiera hem. Du erhållits din inteckning början, varför skulle du behöva hjälp att refinansiera? Vanligtvis samlar bluff företag en stor avgift och gör ingenting. Även om de inte tar över ägandet av ditt hem, liksom några av de mer aggressiva bedragare, de tillåter avskärmning processen att gå vidare. De avskärmning bluff företag berättar ofta du inte att kontakta din långivare, eftersom de kommer att ta hand om all kommunikation. Samtidigt gör de ingenting, och långivaren förutsätter att du är en deadbeat betalare.
De berätta en sak, men avskräcka dig från att läsa avtalet. Människor som är framgångsrika på den löpande bedrägerier är ofta släta talare. De kommer att säga en sak, till exempel förhandla fram en uppgörelse med din långivare, medan samtidigt presentera dig med papper som registrerar ditt hem över till bluff företag.

Hur kan du undvika att bli ett offer för företagen bluff avskärmning?

Aldrig underteckna något utan att läsa det grundligt. Oroa dig inte om visning oförskämd. Läs varje blankett fullständigt och inte underteckna något som du inte förstår. Säg den person du har att göra med att du måste ta pappersarbete hem för att granska den och visa den för en fastighet advokat. De kommer normalt granska dokument för en nominell avgift, och kan berätta en överblick om du blir lurad.
Förstå att muntliga avtal är icke bindande. Bry dig inte vad personen säger, men läs hela dokumentationen noggrant.
Aldrig underteckna ett formulär som har flera ämnen som kan slutföras senare, och signera dina papper med blå, inte svart, bläck. Detta hjälper bevisa att pappersarbetet är ett original och inte en kopia.
Aldrig, aldrig, signera din gärning över till någon annan. Många människor inser inte att inteckning och handling är två skilda saker. Du eliminerar inte ditt ansvar med inteckning genom att skriva över din gärning, men du eliminera din ansökan till fastigheten.
Eventuella hot eller trakasserier bör vara tydliga bevis på att avskärmningen företaget är inte legitimt.
Innan man går in i något avtal om din inteckning, ta pappersarbete till din nuvarande långivare. De vill inte att du ska bli lurad något mer än vad du gör, och de är väl insatta i gällande bedrägerier i ditt område. Även om du är i slutskedet av avskärmning, och känner att långivaren har ingen tid för dig, be att få tala med någon i lånet eller förlusten lindring avdelning och visa dem dokumenten.
Minns samma sak som vi alla lärt sig som barn, om något är för bra för att vara sant, är det förmodligen.

Utestängning bedrägerier lever på den rädsla som människor har att förlora sina hem. Även om det finns legitima företag som hjälper konsumenten som upplever svårigheter att betala sina lån, företag som hämtar dig är vanligtvis bedrägerier. Att hitta någon som kan hjälpa dig att stanna kvar i ditt hem under denna svåra tid, kontakta din lokala HUD kontor. Detta federala program erbjuder en mängd olika sätt att hantera dina ekonomiska problem samtidigt undvika avskärmning. Din utlåning institutionens förlust lindring specialister kan också arbeta med dig för att hålla dig i ditt hem.