hur platsen en bra inteckning mäklare

Med FBI utreder vissa låneinstitut och mäklare inteckning, blir det tydligt att de flesta mäklare inte företräda någons intressen än sina egna. Mortgage mäklare regleras av statliga myndigheter, men är inte under några tvång att få köparen det bästa eller säkraste affär. Fastighetsinvesterare tjäna pengar genom att stänga en affär stängd för långivare eller banker efteråt tar pengar från värdet av överenskommelsen från långivaren. Du kanske inte ser hur mäklaren är att få betalt, men han är. Några av dessa betalar mäklaren och långivaren betalar de andra. Så studier har visat att inteckning mäklare får en provision för att sälja dig lån med hight förskottsbetalning straff, vilket gör refinansiering svårt.

Inteckning mäklare bör bedöma din ekonomiska förmåga och försöka hitta en marknad produkt som passar din nuvarande situation. När de börjar skjuta riskabla produkter för dig att köpa, kan det bli ett problem. Du måste också göra din egen hemläxa att avgöra om någon produkt som erbjuds är en bra affär eller inte.

Mäklaren arbetar med ett låneinstitut i att ge pappersarbete och blanketter som behövs för att styrka din inkomst och betalningsförmåga långivaren. Begärda handlingar kan omfatta sådana saker som kopior av journaler bankkonto, tjänade resultaträkningar (W-2s) och skattedeklarationer. Vara redo att skicka alla nödvändiga dokument till din inteckning mäklare för att säkra dina lån ..

Om du inte är i stånd att köpa en bostad på grund av din inkomst, styra klart på någon inteckning mäklare som fuskverk siffrorna. Siffrorna är satta så att du inte låna över ditt sätt. Ligga på ett lån kan få allvarliga konsekvenser, både juridiskt och ekonomiskt. Innan du underteckna det slutliga papper, se till att den matchar det du verifierat att ditt bolån officer.

Även om du är i fast ränta, kommer du troligen få mäklare ringer försöker få dig att refinansiera. Tänk på att de får betalt för att avsluta affärerna, inte nödvändigtvis för att se till att du får en bättre affär än den du har.

Den inteckning mäklare bör också ge dig en god tro uppskattning och kostnaden för avgifter bedömas på ditt lån innan du stänger. Innan du skriver något vid stängning, se till att alla papper är korrekt och oförändrad, och att inga papper saknas.