hur nonjudicial avskärmning vinning

I nonjudicial avskärmning stater, kan långivarna sätta ett hem i avskärmning som ska auktioneras ut utan att gå till domstol. Låntagare måste föra en process mot banken för att ha avskärmning slutade i domstol. Stater som har en nonjudicial avskärmning processen använder typiskt gärningar förtroende att visa en panträtt i ett hem. I ett fåtal stater, kan inteckningar användas som innehåller en viss makt försäljning klausul. Men i de flesta stater som använt nonjudicial avskärmning, är gärningar förtroende i stället för bolån.

Deeds förtroendeuppdrag agera mycket lik inteckningar i att de spelar in en kvarstad mot en fastighet när husägare låna pengar för att köpa ett hem. Men, de innehåller vad som kallas en Power of Sale klausul som ger långivaren rätt att sälja huset om lånet går till standard.

Den gärning av förtroende normalt bland de exakta villkor som måste uppfyllas för husägare att vara standard. Den beskriver också exakt när och var sheriff försäljning av fastigheten kommer att ske, om det behövs. Villaägare som står inför avskärmning kan lära sig mycket av de förfaranden inteckning företaget kommer att använda för att ta hem tillbaka bara genom att läsa de ursprungliga fastigheter dokument.

De statliga avskärmning lagar i nonjudicial stater bestämmer också, i stor utsträckning, hur avskärmningen själv kommer att fortsätta. Många meddelanden kan behöva ges till husägare, skrivit på fastigheten, publiceras på tingshuset själv, postade i andra offentliga samla områden, och publiceras i lokala tidningar.

Namnen på de meddelanden kan skilja sig från staten: meddelande om uppsägning, meddelande om försäljning, anmälan om avsikt att utestänga och sälja, och så vidare. Men statens lagar kommer att diktera hur de husägare måste underrättas om den förestående försäljningen av hemmet. Detta är mycket värdefull information för låntagarna att uppmärksamma, eftersom eventuella avvikelser förvaltaren eller långivaren ta från lagen kan leda till att hela processen att vändas. Om detta händer, har banken för att starta avskärmning om igen från början.

I nonjudicial avskärmning stater, kommer det inte finnas någon avskärmning rättegång, och ägarna kommer att ha någon chans att försvara sig mot anklagelsen om avtalsbrott av handling av förtroende. Banken förklarar helt enkelt ägare att vara i standard och fortsätter att ha förvaltaren av gärning av förtroende skicka ut meddelande krav som krävs enligt lag tills den är kompetent att ha huset auktioneras ut.

För att försvara sig mot en orättfärdig avskärmning eller att senarelägga den i domstol, kommer husägare har att föra sin egen process mot banken. Och då är bevisbördan på låntagarna att visa varför avskärmningen inte bör tillåtas fortsätta. Denna process kostar också villaägare mer pengar än i rättsliga stater, eftersom de kommer att ansvara för arkivering avgifter och eventuellt publicera en obligation med domstolarna.

I själva verket kan låntagarna måste lägga en obligation i flera tusen dollar för att få ett besöksförbud mot banken. Men de tre order som ägarna måste få från den domstol att framgångsrikt försvara nonjudicial avskärmning är ett tillfälligt besöksförbud ett preliminärt förbud, och ett permanent förbud.

Den tillfälligt besöksförbud kommer bar långivaren från att sälja hemmet tills domstol har fastställt huruvida ägarna har ett ärende eller inte. Den preliminärt föreläggande hindrar banken från att gå vidare med förvaltarens försäljning tills ärendet har hörts av domstolen. Och ett permanent förbud barer långivaren från att ta huset tillbaka alls.

Många fastighetsmäklare känner att denna typ av avskärmning är extremt orättvist, i att låntagarna får ingen chans att försvara sig mot en avskärmning som kan ha inletts felaktigt. I en hög med komplicerade fastigheter dokument, de ger upp sin rätt till en rättegång och rättssäkerhet när det gäller ungdomsbrottslighet. Detta är ytterligare ett skäl låntagare bör lära sig om sina rättigheter i avskärmning och vilka exakta lagar och förfaranden banken måste följa för att ta hem tillbaka.