Hur mycket hus kan jag råd

Som fastighetsköpet går, har det sannolikt inte funnits en bättre tid att göra det ekonomiskt på grund av de lägsta räntorna någonsin, och det faktum att de flesta hem numera är undervärderade allt från 5 till 25 procent. Det enda förbehållet är kredit är lite svårare att nå på grund av inteckning fiasko.

Det finns enorma möjligheter nu för dem som är i köp av avskärmad hem eftersom de är så många på marknaden nu. Personligen har jag aldrig haft tid att fullfölja denna marknad och jag är mycket beklagligt att nu.

Fastighetsmarknaden har alltid och kommer alltid att svänga fram och tillbaka över 10 eller 20 år stora cykler och mindre cykler i mellan. Denna köpare på marknaden kommer sannolikt att pågå ytterligare 2 år. Om du funderar på att sälja, skulle du vara klokast att hålla utkik efter dessa två år, om det alls är möjligt. Du kommer att kunna berätta när marknaden börjar att byta från en köpare till en säljare marknad när hemmet byggare börja bygga bostäder igen. Håll ett öga på Home Depot och Lowes lager för att titta efter kraftiga försäljningsökningar. Håll ett öga på virke index också.

Det finns många lån alternativ som finns för att få ditt bostadslån, är forskningen mycket viktigt här så att du kan hitta den bästa lösningen för dig. Antalet 1 regel är den gyllene regeln om att köpa ett hem i min mening att aldrig någonsin köpa ett hem där den månatliga anmärkning överstiger 25 procent av din inkomst. Detta är en gyllene regel som har gällt sedan homeownership började och det kommer aldrig att förändras. En del av orsaken till det stora antalet utmätningar är att bankerna skulle låna ut pengar till människor som skulle ha en månatlig anteckning av 50 procent av sin månadsinkomst. Du kan även hitta en bank som skulle godkänna dig för ett lån nu som skulle ta 50 procent av din lön, men det är ekonomiskt självmord, period! Köpa ett hem är en mycket känslomässig upplevelse, och visar ett stort hem med en dyr prislapp väcker starka känslor inuti människor som sedan försöker spela psykningar på hur de kan slarva och göra betalningar. Jag säger er, det kommer inte att fungera. Även köpa ett hem med en 25 procent anteckning driver det i överkant. Det kommer inte att gynna dig att ta 10 steg framåt med en dyr inteckning notera och 1 år senare måste ta 15 steg bakåt för att lösa ut.

Om du är ekonomiskt beredda att köpa nu, då köper du borde. Allt du köper nu bör fyrdubblas i pris inom 10 år. Som en extra bonus kan du leva på hyran av fastigheten under tiden.

Om denna fastigheter fiasko har fångat upp dig bakom 8 ball det finns åtgärder du kan vidta för att försöka överleva, som är för långa för mig att skriva här men jag gör erbjuda dessa. Jag hoppas att du har möjlighet att vända denna marknad till din fördel eftersom det kommer att bli ytterligare 20 år innan vi har denna dynamiska igen. Kom bara ihåg och aldrig glömma 25 procent regeln på alla fastighetsköp.