hur många sätt kan en refinansiera spara pengar

Spara pengar är det verkliga målet för refinansiering. Hur mycket du sparar kan bero på vad du verkligen vill åstadkomma. En eller flera av följande punkter rörande ett hem refinansiera kan gälla för din situation, som kan lägga upp till att minska din månatliga utgifter:

Hur mycket priserna måste sjunka innan refinansiering?

Du kanske har hört talas om en tumregel, men det är verkligen ingen specifikt nummer. Istället för att titta på en kurs, jämföra de besparingar mellan din befintliga månadsbetalning och hem refinansiera betalningen. Använd endast principen och räntebetalningar på ett lånebelopp som omfattar stängning kostnader, men inkluderar inte skatter, försäkringar, eller kontantuttag. Sedan bestämma om månadssparande gör det värt ansträngningen.

Kan du spara pengar genom refinansiering kreditkort skuld?

De flesta kreditkort tar ut höga räntor, vilket förvärras dagligen. Om du bär en stor balans på kreditkort, kan du ha en god chans att spara pengar genom refinansiering ditt hem. Konsolidering höga räntor skulder med en låg ränta inteckning kan minska din månatliga betalningar, och omvandla skulden till ett avdragsgilla, enkel ränta lån.

Behöver du pengar för att betala för personliga utgifter?

Du kan ha sjukvårdskostnader, ett college bunden tonåring, eller kanske ditt hem är i behov av ett nytt tak, eller kanske du vill ta din familj på semester. Oavsett anledning, kan ett hem refinansiera med uttag ger pengar för personliga utgifter. Så länge du har tillräckligt med kapital i ditt hem, kan refinansiering vara ett av de billigaste sätten att få tillgång till medel till låg ränta.

Skulle du refinansiera från en justerbar en fast ränta?

En justerbar inteckning kan vara bra när räntorna är låga, men så småningom bolåneräntor går upp, och dina betalningar kommer att öka i motsvarande grad. Justerbara lån har ett syfte, vilket är normalt för kortsiktiga besparingar. Om du planerar att hålla ditt hem för en lång tid, refinansiering till en fast ränta kan ge långsiktigt sparande. Du kan inte se någon större skillnad nu, men du kan spara pengar på vägen.

Kan du spara pengar genom att minska inteckning sikt?

Att få en kortare term på ett hem refinansiera kan minska mängden ränta du betalar under lånets löptid. Din månatliga betalningar kommer sannolikt öka, men din totala besparingarna kan vara enorma. Du kommer att bygga upp eget kapital i ditt hem mycket tidigare med en kortare löptid, och det är vettigt om du planerar på att hålla ditt hem för en lång tid. Till exempel kan refinansiering från en 30 år sikt till en 15 års sikt spara mer än $ 120.000 i räntekostnader på en $ 200.000 lån.

Vad sägs om att eliminera försäkringar för hypotekslån?

Förutsatt att du har tillräckligt eget kapital, kan refinansiering spara pengar genom att eliminera onödiga försäkringar. Om du betalat mindre än 20% för en handpenning när du köpte ditt hem, då är du antagligen fortfarande betalar försäkringar för hypotekslån. Försäkringen är endast till förmån för långivaren, och kommer att beslagtas i din månatliga betalning tills du säljer ditt hem, eller refinansiera på 80% lån till värde, eller mindre.