hur man väljer rätt inteckning räknaren för dina behov

Hör om de människor som, genom att lägga till $ 50 per månad till sin inteckning betalning minska sina lån i halvlek? Du kan faktiskt göra det. Titta på webben för en inteckning accelerator miniräknare.

Till att börja med, är en enkel Lånekalkyl användbart. De låter dig mata in kapitalbeloppet kommer du att låna, den aktuella räntan, och det antal år för att betala av lånet. Dessa beräkna amorteringar som ett fast belopp under en bestämd tid med en fast ränta.

Om du vill räkna ut hur mycket du har råd, baserat på din nuvarande levnadsstandard och inkomster, är en mer komplex Lånekalkyl användbart. Det tar hänsyn till andra månatliga utgifter. Den typ av inteckning räknare som räknar ut hur mycket du kan låna kommer att använda liknande information för att ge dig en grov uppskattning av vad en bank eller bolåneinstitutet kommer tänkas erbjuda dig.

Andra typer av inteckning räknare kan användas om du funderar på refinansiering din nuvarande bostadslån, eller vill konsolidera dina nuvarande lån.

Om du befinner dig i skuld med personliga lån, till exempel, och vill ha ett bostadslån, kan du behöva bestämma hur lång tid det tar dig att betala av din nuvarande skuld innan vi går in mer skuld med en inteckning. En skuld payoff mål kalkylator kan hjälpa dig att räkna ut en plan för att göra detta.

Om du tittar på att konsolidera lån eller refinansiering, det finns enkla inteckning refinansiering miniräknare som kan hjälpa dig att avgöra om du ska refinansiera din nuvarande inteckning. Dessa ta många faktorer i beaktande och avgöra om du kommer att få det bättre på lång sikt.

Du kan också använda en mer komplex konsolidering och refinansiering miniräknare, vilket är användbart för att bestämma huruvida det är i ditt bästa intresse att konsolidera dina lån vid den aktuella tiden.

Det finns många olika inteckning räknare tillgängliga för användning på Internet. Din första stopp för en inteckning kalkylator kommer att vara på din banks eller finansinstitut: s hemsida. Om du tror att du inte får det bästa från din nuvarande inteckning leverantör, men skulle det löna sig att besöka några andra webbplatser för mer information.

Det är också viktigt att beakta den aktuella räntor bankerna närvarande utlåning till bolån och bostadslån och refinansiering paket som de erbjuder. Du måste verkligen tänka på dina individuella behov när du väljer en inteckning miniräknare.

Försök först en enkel inteckning miniräknare. Sen om du vill, kan en mer komplex inteckning miniräknare också berätta hur mycket ränta du kommer att betala sig på lång sikt. Dessa inteckning räknare är särskilt praktiskt när du tränar olika betalningssystem.

Du kan välja att göra en extra utbetalning klumpsumma en gång per år, eller helt enkelt vill betala några extra dollar en vecka av ditt lån. Dessa inteckning räknare kan berätta hur mycket ränta du kommer att spara och hur många år du kommer att minska ditt lån genom att göra dessa extra amorteringar.

Om du har gjort din forskning bostadslån och har tittat på ett antal olika lån planer, är det bra att kunna jämföra dem själv för att göra en mer välgrundad bedömning.

Men om du inte hittar en mycket sofistikerad inteckning miniräknare, det förmodligen inte kommer att tillåta dig att ta hänsyn till saker som fasta och rörliga räntor.

En bra amortering kalkylator bryter ner exakt hur mycket ränta och hur mycket princip du kommer att betala av dina lån varje år eller månad baserat på din nuvarande återbetalningsplan.