hur man väljer en bra inteckning plan

Det finns gott om bolåneinstitut som finns på marknaden, var och en med en massa erbjudanden. När du letar efter en inteckning långivare, sedan överväga följande tips för att slutföra inteckning plan.

• Det är sannolikt att det kommer att finnas en handfull val av inteckning plan att välja mellan. Prata med din långivare om en av dem och ta reda på detaljerad information om var och en av dem. Fram till och om du har tydliga och transparenta koncept om planerna, bör du hålla på att ifrågasätta din långivare. Om du har någon förvirring om vad som helst, bör du klara upp det, eftersom det i slutändan är det du som har att välja rätt plan.

• Nu tar lite tid att konceptualisera alla dessa planer. Gör en jämförande studie hemma genom att analysera för-och nackdelar av anbuden. Medan analysera om någon fråga uppstår i ditt sinne, bara ringa numret till din långivare att klargöra frågorna. Du kan även ta förslag från dina erfarna vänner eller din Calgary mäklaren om planerna. Om du kan rådgöra med en inteckning expert på de tillgängliga alternativen kommer att vara det bästa. Men om du har ingen att rådfråga, så ska du jämföra bolåneräntor. Självklart ska du gå för den som har mest rimlig ränta och andra faciliteter.

• Men i vissa situationer kan du välja alternativet Fast ränta inteckning, när du funderar på en lång tid att betala tillbaka. Normalt bolåneräntor få påverkas av den ekonomiska situationen i landet. Vid flexibel bolåneräntan, kan det öka eller minska. Men med en fast ränta inteckning, du kommer att ha samma hastighet under hela besittningsrätt oavsett de ekonomiska upp-och nedgångar. Igen om du har en Calgary mäklaren arbetar för dig, kan de ge dig råd om hur du väljer det här alternativet eftersom de har bättre förståelse för vad fastighetsmarknaden kan vara under de kommande åren.