hur man väljer den bästa remortgage och inte få ekonomiskt stucken

Den bästa remortgage för ett hem ägare är ett med en låg ränta. Nyckeln till att välja den bästa remortgage är helt enkelt att jämföra räntorna hos olika långivare. Dock är läget för remortgaging ett hem ägare har en fördel. De kan förhandla med sina långivare för att få en bra affär.

Den första delen av förhandlingarna för bästa remortgage är att få en start idé från nuvarande långivare. Husägaren ska diskutera sina remortgage alternativ med sina långivare och fråga vad de har att erbjuda. Vid denna punkt husägaren berättar långivaren tack för citatet och sedan börjar shoppa runt.

Husägaren bör titta på olika andra långivare och samla citat för deras bästa remortgage. De letar efter det lägsta citat, företrädesvis lägre än deras nuvarande långivare. När de har hittat den lägsta möjliga de kommer att gå tillbaka till sin nuvarande långivare.

Vid denna punkt husägaren har övertaget. Deras långivare vill inte förlora sin verksamhet och de vet det enda sättet att hålla det är att matcha eller slå den lägsta anbud som de fick. De förstår husägaren bara försöker spara pengar. Samtidigt försöker de att tjäna pengar, så det kan ta lite krångel.

Långivaren kan erbjuda andra erbjudanden, så det är viktigt att husägaren gör det klart att affären breaker är räntan. Så länge som de andra citat följer samma allmänna linjerna i den ursprungliga inteckningen detta är det bästa steget.

Men om den andra offerter please av avgifter eller andra kostnader då långivaren kommer att fånga in det och försöka vinna affären på det sättet. Det är därför det är viktigt att få offerter som är exakt samma som vad husägaren försöker förhandla med nuvarande långivare.

Under förhandlingarna långivaren kommer antingen grotta och ge husägaren räntan han vill eller kommer de att säga att de inte kan göra det. Om de håller då remortgage kan fortsätta. Men om de inte kan uppfylla den lägsta sedan husägaren behöver gå till att långivaren att starta remortgage processen.

Få bästa remortgage är allt i händerna på husägaren. Långivare kommer inte att hoppa på chansen att ge sten klassar botten ränta först. Genom att förhandla och shopping runt, men får husägaren övertaget och de kan tvinga sina nuvarande långivare till att gå med en lägre skattesats.

Anledningen till att detta fungerar är att den nuvarande långivare inte vill förlora husägaren affärer. Men andra långivare är mer än villiga att erbjuda låg ränta för att få hem företagsägare.

Vistas med den ursprungliga långivaren, men har sina fördelar. Det gör processen att bli mycket snabbare och enklare. Plus husägaren har redan en etablerad relation med denna långivare. Men i slutändan det enda som verkligen betyder något är att spara pengar och få den bästa remortgage ränta.