hur man väljer den bästa inteckning

En inteckning är en finansiell investering som innebär en stor summa pengar, och det är viktigt för dig att göra din forskning innan du bestämmer vilket företag du vill gå med. Medan många inteckning proffs är ärliga, de är ute efter en stor provision för att hjälpa dig att få ett lån, och kommer ofta utkik efter det bästa för sitt jobb snarare än du. På grund av detta är det viktigt att vidta nödvändiga åtgärder för att försäkra att du får bästa möjliga affär.

Hur är din kredit?

Det första du bör göra innan du ansöker om ett hypotekslån är att granska din kredit rapport. Fel på din kredit historia kan leda till en ökning på räntan och kostnaden för inteckning. Detta är något du vill undvika. Det är också viktigt att förstå de termer som används i avtalet.

vilken typ av inteckning?

Du bör veta vilken typ av inteckning du söker och hur det passar in med dina finansiella mål. Vill du ha en inteckning med en ränta som varierar, eller vill du hellre ha en som är fast?

vilken inteckning företag?

Detta är en av de frågor som du måste svara på när du väljer vilken inteckning företag du vill använda. Du bör också veta hur mycket pengar du behöver låna och hur mycket du har råd att betala varje månad. Om det finns vissa saker som du inte förstår, bör du konsultera en professionell. Det finns många rådgivning som finns tillgängliga för att hjälpa dig. Liksom alla finansiella kostnader som innebär stora summor pengar, ska du shoppa runt för att hitta den bästa servicen.

lägga upp alla kostnader

Många olika företag kommer att ha en mängd olika avslutande kostnader och räntor. Ditt mål bör vara att hitta det företag som erbjuder den bästa servicen till det lägsta priset. Vissa långivare kommer att försöka uppskatta kostnaden för kursen, och detta är något du inte vill. Du vill ha de exakta priserna, inte uppskattar. Om företaget inte kan ge dig den exakta kostnaden för alla avgifter up front, skulle det förmodligen bäst för dig att ta ditt företag någon annanstans.

du kan alltid gå bort

Det är också viktigt att se till att du inte är tvingad att underteckna något avtal. Var försiktig med alla långivare som försöker få dig att låna mer pengar än du behöver. Om de försöker trycket på att få lånet, innebär detta i allmänhet att de är mer intresserade av att tjäna pengar än att hjälpa dig att få den bästa inteckning. Företag som detta bör undvikas. Om du inte förstår vissa villkor i avtalet, begära att en kopia görs av den så att den kan ses med en advokat innan du väljer att skriva det.

ärlighet är det enda sättet

Aldrig sätta falsk information om din låneansökan, även om lånet officer uppmanar dig att göra det. Lån officerare som gör detta bör rapporteras till FTC. Det är också en bra idé att undvika försäkringen inköp kredit som inte är nödvändig. Om du känner att du behöver försäkring, kontakta andra företag än din långivare att se vilka erbjudanden som de erbjuder. Vid stängning bör du se till att du noga läsa dokumentet innan du signerar det. Låt inte någon rusa dig till att skriva det utan att läsa.

Om du finner att villkoren i avtalet har ändrats, bör du inte ha problem att avsluta affären. Du vill inte att underteckna ett dokument som kommer att sätta dig i en ekonomisk påfrestning senare. En inteckning är en av de viktigaste delarna av din privatekonomi, och du har inte råd att ta itu med en oetisk långivare. Göra ett misstag när man väljer en inteckning kan leda till år av finansiella huvudvärk om du arbetar med en långivare som inte har dina bästa intressen i åtanke.