hur man undviker inteckning avskärmning – lära sig hur systemet verkligen fungerar

På senare tid har jag fått frågan många gånger denna fråga, hur man undviker inteckning avskärmning när du är på en ekonomisk nackdel, men vill behålla ditt hem? Det finns ett sätt att fördröja avskärmning, utan att göra betalningar, och vem som helst kan göra detta. Det spelar ingen roll om du vill behålla ditt hem för gott eller bara försena processen för ett par år, undvika avskärmning, är nyckeln, särskilt just nu.

Det finns vissa människor som inte är intresserade av att hålla sina hem för gott, men de skulle gärna vilja veta hur man undviker inteckning avskärmning under en tid. Jag har personlig erfarenhet av denna situation. Jag köpte mitt hem för $ 279.000. Efter betala inteckning i ungefär två år, förlorade jag mitt jobb och kunde inte längre råd att betala.

Även om det aktuella värdet på mitt hem är $ 179,000.00, ner $ 100.000 alltifrån det ursprungliga priset på $ 279,000.00, skyldig jag fortfarande $ 270,000.00. Jag finner mig själv ha förmågan att betala mitt lån nu, men jag tänker inte göra det på grund av devalveringen. Det är bara inte värt det.

Jag har bott i mitt hem under de senaste tjugo månaderna, utan att göra några avbetalning. Tyvärr har de flesta människor vet inte hur undviker inteckning avskärmning och de slutar att förlora sina hus i en kort tid. Men människor förlorar sina hem till utestängning på bara några månader varje dag, är det inte nödvändigt.

De flesta av mina abonnenter har aldrig talat med sina långivare. Jag måste göra en sak helt klar, hur man undviker inteckning avskärmning utan att någonsin prata med dig långivaren? Det finns absolut inget sätt att. Långivaren kan undvika att prata med dig, men du kan hitta ett sätt att kommunicera i någon form.

Medan kommunikationsprocessen är nödvändigt för att rädda ditt hem, måste du göra det med försiktighet. Det är mycket viktigt att du vet hur man talar till rätt personer, på rätt sätt, eller avskärmning kommer vara nära förestående.

Rådgivning organ är en annan väg till oro. För det mesta handlar direkt med en långivare kommer att ge dig mer framgång som avskärmning biståndsorgan som försöker få din verksamhet är efter vinst först, och hjälpa dig, är sekundärt. Kom ihåg, de är i branschen för att tjäna pengar också.

Vad kan hända med en avskärmning bistånd byrå är att du inte är kapabel att ge ännu lägre utbetalningar, från de betalningar som du ursprungligen hade, kommer de att meddela detta till banken, och detta kommer att påskynda avskärmning processen. Var försiktig!

Jag kan göra detta uttalande djärvt eftersom jag inte får betalt av några företag för att lura dig att tro något som inte är sant. Sjuttio procent av husägare inför avskärmning som en följd av nu ha råd med redan sänkt månatliga inteckning betalningar i första hand.

Vanligtvis när en person står inför avskärmning de kommer att gå till banken och berätta sanningen, att de förlorat sitt jobb, var deras fru uppsagd och att de i princip inte har råd att göra sin avbetalning. Resultatet är, att banken omedelbart börjar avskärmning processen.

Bankerna har inte någon typ av känslomässig investering i dig, det handlar om pengar. Om de tror att du är pank, blir du automatiskt märkta och avskärmning processen är expedierade.

Många husägare vet inte att de har alternativ när de inte har pengar att göra sin avbetalning. När de har fått avslag av bankerna, de ger upp och står handfallna nästan omedelbart.

Faktum är att du kan bo i ditt hem i upp till två år utan att göra en enda betalning! Du kommer inte att behöva göra betalningar till advokater för sina tjänster heller. Att veta hur man undviker inteckning avskärmning på egen hand och hur man gör det är den viktigaste frågan.

Det viktigaste att komma ihåg är att om du inte gör tillräckligt med pengar för att göra din inteckning betalningar, måste du inse detta faktum. Så även om du har inkomster problem, eller kanske inte inkomst som helst, det finns många saker du kan göra för att hålla ditt hem från avskärmning, men du bör veta hur man ska gå vidare i varje situation, vad man ska göra och hur man gör det.