hur man undviker forclosure

hur man undviker forclosure By Dominion utlåning centra optimala

Utestängning uppstår när husägare efter med månatliga inteckning betalningar och börjar standard på hypotekslån. Långivaren kommer då att återta eller sälja hem för att tillfredsställa den utestående skulden med att lender.The mest lovande sättet att undvika att falla in i standard och har långivaren utestänga på fastigheten är att se till att du gör dina betalningar i tid. Nedan hittar du åtgärder som kan vidtas för att säkerställa att din förmåga att betala dina lån i tid varje månad.

Strategier för att använda för att säkerställa att du inte standard på din inteckning

Har en butik inteckning mäklare runt för bästa möjliga inteckning sikt och priser.

Styra klart på höga räntor kreditkort.

Köp vad du har råd och inte mer

Sätt upp en budget och håll dig till den, nej inte avviker från den.

Ha en regnig dag fond inrättas för oväntade räkningar.

Förbered för det oväntade och planera ekonomiska förändringar därefter.

Lita inte på morgondagens resultat. Inse att det inte alltid kan vara tillgängliga

Vad gör du om avskärmning börjar

Våra omständigheterna förändras varje dag. Det finansiella klimatet varierar nästan lika ofta som vädret. Oväntade medicinska kostnader, ett dödsfall i familjen, förlust av anställning-alla dessa kan ha en stor inverkan på den ekonomiska situationen för en husägare. Därför kan det värsta scenariot, avskärmning förekomma.

En avskärmning kommer att ha en negativ inverkan på din kreditvärdighet och har lång nå effekt i ditt framtida lånemöjligheter. Undvika utestängning är ditt främsta mål och du måste göra detta på något sätt är möjligt, även om det innebär att sälja din bostad. Hursomhelst du förlorar ditt hem, men med det andra alternativet, kommer du behålla viss kreditvärdighet. Genom att ringa din långivare omedelbart och svara på all korrespondens som du har fått från dem kommer att hjälpa långivare hjälpa dig lättare. Informera långivaren av din nuvarande ekonomiska situation, det aktuella läget i din ekonomi, och att du måste ordna din betalningsplan om möjligt. Ta några verifikationer med dig som du kan ha när du talar med din långivare. Detta kommer att hjälpa till att bevisa att du ärligt försöker lindra denna situation. I många scenarier långivaren kan ofta försöka hjälpa dig i din situation med hjälp av lite kreativ finansiering så att de inte kommer att gå vidare i processen med en avskärmning. Alla långivaren vill ska återbetalas.

och kom ihåg

Se till att du har råd med vad du köper. Gör din månatliga betalningar till fullo och i tid. Gör en plan och håll dig till den.

www.dlconline.ca