hur man undviker avskärmning bedrägerier som kan kosta dig ditt hem

Tyvärr finns det människor där ute som vill dra nytta av din ekonomiska olycka. Om du står inför avskärmning du är sårbara för dessa bedragare. I själva verket är du deras primära mål.

Hur hittar de dig? Det är enkelt. När din långivare filer din avskärmning meddelande med den offentliga förvaltaren allmänheten skall meddelas, vanligen genom en notering i din lokala eller gemenskap tidningen. När detta inträffar kommer du troligen att bombarderas med mail, telefonsamtal, och även personliga besök av människor som påstår sig kunna hjälpa dig. Dessa skurkar titta på avskärmning listor som hajar cirklande sina byten.

Dessa rovdjur kommer fram till din dörr vid den lämpligaste tidpunkten poserar så omtänksamma allierade som kan ‘kreativt’ lösa dina problem. I själva verket de är bara intresserade av att stjäla dina surt förvärvade egna kapitalet eller ens ditt hem själv.

Du kan vanligtvis upptäcka dessa bedragare genom sina falska titlar som “avskärmning specialist” eller “avskärmning konsult”. Dessa titlar är röda flaggor. De kommer att fungera som din vän, ge dig falska förhoppningar, och berättar allt du vill höra. Var väldigt skeptisk till alla som hävdar att de kan hjälpa dig. Berätta för dem upfront du kommer att titta in i deras kvalifikationer, bakgrund och företag står. Det borde skicka den värsta av dem bort. För dem som fortfarande, måste du veta de tre primära tekniker som de kommer att använda för att försöka slita av dig.

Den första och mest använda tekniken kallas Equity skumma. I denna bluff en person som påstår sig vara en köpare kommer att närma dig. De lovar att få dig ur din avskärmning dilemma genom att betala av dina lån och ger dig en summa pengar när fastigheten säljs. Den “Köparen” kommer förmodligen föreslå att du dådet fastigheten till dem, flytta ut, och avbryta kommunikationen med din inteckning långivare.

Typiskt bluff kommer att spela ut av köparen hyr ut ditt hem till en tredje part och samla hyresbetalningar för ett par månader. Under denna tid kommer de inte att göra någon av dina amorteringar och gör att din långivare att utestänga på fastigheten. Signering över din gärning till någon annan befriar inte dig om din skyldighet på lånet.

Om du är ovilliga att sälja din bostad till dem att de kan erbjuda “hyra det tillbaka till dig om du samtycker till handling egenskapen till dem. På ytan detta alternativ kan verka lockande eftersom du kan stanna kvar i ditt hem – men låt dig inte luras. Detta nästan alltid leder till katastrof.

Vanligtvis dessa skurkar lovar att sälja din bostad tillbaka till dig på ett framtida datum efter hot om avskärmning avtar. Arrangemang som dessa brukar hamna gynnar endast den person eller företag som närmar sig dig. Inte riskera det. När du registrerar över dådet till ditt hem du förlorar kontrollen över den. De kommer att ha möjlighet att låna mot ditt hem eller ens sälja den utan din tillåtelse.

Den andra bluff Tekniken innebär en bluff lån transaktion. Du presenteras med handlingar som verkar vara en refinansiera lån som kommer att föra din brottsligt lån ström. Men i verkligheten dokumenten kan skickligt formulerad att överföra äganderätten av ditt hem till sitt företag för endast en bråkdel av dess värde. Eller om lånet inte överföra äganderätten till dem det fortfarande kan ha hemlig, dolda fällor i de termer som kan innebära en katastrof för dig. Vanliga fällor som upprörande avgifter, ränta endast betalningar, omedelbara justeringar ränta, ballonger och straff förskottsbetalning.

Du måste veta exakt vad du samtycker till. När du registrerar handlingarna, även om villkoren inte förklarades korrekt, kommer du att vara ansvarig för dessa termer vid finansieringen av lånet. Alltid ha en advokat granska en sådan transaktion i förväg innan du skriver något. Om du är pressad på något sätt att ingå avtal om ditt hem kan du tryggt anta att du blir offer.

Den tredje vanligaste tekniken som används för att skilja dig från dina pengar är falska “expert”. Här du blir kontaktad av någon som erbjuder sig att hjälpa dig att lösa dina avskärmning problem mot en avgift. Vanligtvis hjälp innebär enkla uppgifter som du kan göra själv gratis – till exempel förhandla fram en avbetalningsplan med din långivare. Den värsta av dessa individer kommer helt enkelt att ta dina pengar och gå därifrån utan att hjälpa alls. Aldrig med på att betala någon i förskott för sina avskärmning tjänster.

Sammanfattningsvis här är de grundläggande regler att följa:

Aldrig samtycker till handling din egendom till någon
Antag att personen närmar dig är mer intresserade av de pengar de kan göra än de är med att lösa ditt problem
Aldrig betala några pengar i förskott till människor som påstår sig vara experter och specialister
Aldrig underteckna något dokument som du inte förstår
Låt dig inte skrämmas av påtryckningar eller hot från någon tredje part
Se till att du får alla “löften” och erbjuder skriftligen
Avtal eller erbjudanden bör granskas av en advokat innan du skriver något
Kom alltid ihåg att muntliga avtal betyder ingenting
Akta dig för något köpekontrakt eller lån antagande där du inte är formellt fri från ansvar för din inteckning
Kontrollera med din långivare innan du ingår några avtal som påverkar din egendom
Aldrig enas om att fortsätta ett nytt lån med månatliga betalningar du vet att du kommer att ha problem med att göra
Aldrig underteckna något dokument som har tomma rader eller blanksteg ska fyllas i senare
Om du inte talar engelska använder din egen översättare. Lita inte på någon annans translator
Om du säljer hemmet själv att undvika utestängning, kontrollera om det finns några klagomål mot den presumtive köparen. Du kan kontakta din statens justitieminister, staten Real Estate kommissionen, eller din lokala åklagaren bedrägeri enhet för denna typ av information
Var speciellt uppmärksam om “affinitet marknadsföring” tekniker som erbjuder dig hjälp. Till exempel kristna hjälpa medkristna, latinamerikaner hjälpa latinamerikaner, etc. Det har skett en ökning av bedragare som vill exploatera människor som delar ett gemensamt intresse, trosuppfattning eller social grupp. Deras mål är att vinna ert förtroende genom en gemensam tråd och få dig att låta din vakt

En sista anmärkning om avskärmning bedrägerier. Människor som vill rippa du behöver inte nödvändigtvis vara främlingar. Se alla erbjudanden från vänner eller familj uppfyller samma kriterier och är i ditt bästa intresse.