hur man undviker avskärmning bedrägerier och Scumbags

Med ackumulera antalet utmätningar i den amerikanska bostadsmarknaden, kommer en ökning av bedrägerier Utestängning Rescue. Det är svårt att tro att folk fortfarande dra nytta av andra i sin tid av ekonomisk nöd, bara för att tjäna pengar. Dessa människor är verkligen scumbags och måste sättas i fängelse. Om du står inför avskärmning, kanske du vill läsa på för att lära sig om tecken på en möjlig bluff och vad du ska titta efter när man försöker stoppa avskärmning.

Nedan är de varningssignaler om en avskärmning räddningsaktion bluff. Om du arbetar med en person eller företag som visar något av följande, kanske du vill tänka om och leta efter någon annan att arbeta med.

-Den person som ber dig att betala deras företag din inteckning betalning och sedan kommer de fram till att att din långivare för din räkning. (Detta är orimligt, bör du skicka inteckning betalning till långivaren själv.)

-Den “rescue” person begär att du ger dem din gärning, eller överföra äganderätten till dem och de kommer att hjälpa till att stoppa avskärmning.

-Du får en dörr-till-dörr värvning eller någon bit av marknadsföring tjänst som kommer att köpa ditt hem ut av avskärmning. Några av dessa människor är legit, men de flesta av dem är inte, det är oftast bara ett slöseri med tid för dig att kontakta dessa företag. De kommer att erbjuda sig att hjälpa till genom att betala dig mycket mindre än ditt hem är värt, om du har tur. Andra är bara equity fiske bedrägerier. Om du har eget kapital, kommer de att lura dig att underteckna ditt hem till dem. Du kommer bara att slösa bort värdefull tid genom att arbeta med en av dessa medarbetare.

-Företaget kräver att du ger dem en avgift för att förse dig med tjänster, särskilt om de ber om en feeup front. Det är okej att betala ett företag efter att de gör de tjänster som de lovar att ge till dig. Om du inte betalar i förskott, bör det garanteras och avgiften bör hållas på ett spärrat konto tills tjänsterna är klar. Men du ska aldrig betala något förrän efter ditt fall har blivit omsorgsfullt utvärderats och du känner dig bekväm med tjänsterna.

-Om du erbjuds ett kontrakt att skriva med en avskärmning räddningsaktion företag, ta den till en avskärmning advokat och få det omdömet. Inte underteckna något papper arbete, utan en annan advokat inget samröre med företaget du arbetar med, ta en titt på det.

-Om du underteckna ett avtal om att sälja ditt hem, se till att det släpper dig från allt ansvar för inteckning i fastigheten, inklusive eventuella brist domar. Du måste se till att din inteckning betalas ut och att man inte längre är skyldig pengar på din inteckning eller till någon av dina långivare. Många människor är överens om att en försäljning för att undvika kostsamma brist domar, men sluta med skulden ändå.

-Aldrig underteckna några tomma sidor, man vet aldrig vad Utestängning Rescue företaget kan lägga till på sidan när du lämnar och se till att du får kopior på allt du skriver.

-Om du inte talar engelska har en översättare hjälper dig och en som du kan lita på.

Nedan är genomsnittet lovar några medarbetare kommer att göra för dig och du bör ta ett steg tillbaka och se om de verkligen kan uppfylla dessa löften eller om de bara försöker lura dig på pengar.

Ett. Vi täcker du först par månad hyresbetalningar på din lägenhet.

2. Vi kommer att se till att du får pengarna tillbaka vid avräkningen.

Tre. Vi kommer att köpa ditt hem “som är.”

4. En garanti för att hitta en köpare till dig hem 10-14 dagar.

Fem. Vi kommer att spara din kredit värdering eller hjälpa dig att återställa din kredit.

6. Vi hjälper dig att hitta ny finansiering med lägre betalningar och räntor.

Inte alla du möter är att försöka dra nytta av dig och ibland kommer de att uppfylla de avtal som ovan, men tänk om du får ett erbjudande som låter för bra för att vara sant, är det troligen är.

En annan viktig sak att komma ihåg är att alltid hålla kontakt med din långivare och eventuellt en avskärmning advokat. Detta gör att du kan köra saker med dem och se om de är äkta. Även om du arbetar med en lindring företag, göra några online forskning och se vad andra människor har att säga om dem.

Även om du kan vara orolig för att bli lurad, det är inte en bra anledning att vara rädd och göra ingenting. Du måste få hjälp och du måste göra det snabbt. Så gör din forskning och hitta en mildrande företag som du är nöjd att arbeta med. Inte bara luta sig tillbaka och vänta på att en regering bailout eller din inteckning företag att vända dig ner i sista minuten!