hur man ska gå om att hitta den bästa inteckning.

Kan börja med att ta en titt på en inteckning företag som ringer dig ur det blå. Merparten av tiden vi inte ger dessa människor den tid på dagen, i princip eftersom de avbryta vår middag eller spel eller vad som helst. Vanligtvis ett bolag som har pengar för ett telemarketing rum har en massa extra omkostnader än de flesta andra. Vad detta innebär är att det kommer att kosta dig mer i stängning kostnad, och eventuellt en högre skattesats än de flesta andra företag där ute. Om en telefonförsäljare råkar fånga dig i rätt tid, är det inte ett dåligt tillfälle att skaffa dig en offert.

Genom att skicka in din information på nätet till ett av dessa företag som påstår sig sälja dig information för att endast ett fåtal inteckning företag är inte ett dåligt sätt att få offerter, men det är också riskabelt. Risken är att de företag som får din information vet att de kommer att kontaktas av 2 eller 3 eller ibland ännu fler företag. Detta kan leda till att löften som inte kan uppfyllas. Ovanpå det din telefon kommer förmodligen att ringa undan ett par veckor senare med telefonförsäljare som försöker förtjäna ditt företag.

Det korrekta sättet att hitta en inteckning är att göra din forskning och hitta lokala mäklare för att få prisuppgifter från. Genom att helt enkelt skriva staten och inteckning företag i din sökning verktyg är ett enkelt sätt att hitta lokala företag. Ett lokalt företag är mer benägna att behandla din situation med mer hänsyn. Ett lokalt företag bryr sig mer om din situation, inte bara hur många lån de kan pressa på bordet.