hur man ska förstå omvänd inteckningar

Omvänd bostadslån verkligen kan vara en fördel för äldre villaägare. De belopp som genereras av skilsmässan med en del av deras hem kapital (för att få den omvända hus lån) kan hjälpa dessa äldre villaägare i att frigöra medel för olika ändamål dvs summan sålunda frigörs kan användas till renoveringar finansiering hus, eller summan kan vara en ytterligare pension eller det kan användas till att betala av en aktuell hus lån eller det kan användas till att betala för en del sjukhus bekostnad etc. Dessutom är inkomsten befrias från reverse hus lån ofta gratis fro beskattning. Plus, när du payoff det omvända hus lån delvis (eller helt), räntedelen av lånet kan kvalificera sig för avdrag inkomstskatt (Detta ökar ytterligare lista med fördelar från omvänd bostadslån).

Omvända bostadslån är ett annat bra skapelse i världen av bostadslån. En omvänd inteckning är ett hypotekslån som fungerar i omvänd metod, t ex. du får pengar istället för att göra betalningar. Med en omvänd hypotekslån, håller du ökar ditt lån snarare än minskar den.

Således en omvänd inteckning får du månatliga betalningar och som du får dessa pengar du lägger till lånebeloppet. Men om inte betala tillbaka de pengar som läggs vid den omvända inteckning? Tja, är det omvända hypotekslån behöver inte returneras, så länge du bor i det huset. Således är den omvända hypotekslån till betalas tillbaka om du antingen sluta bosatt i huset (vars hem kapital som du använder för att få den omvända hus lån) eller du säljer huset eller du försvinna.

Du bör dubbelkolla de avgifter och andra kostnader förknippade med omvänd bostadslån innan du väljer en. Som ett faktum, bör du göra en hel del forskning genom att få omvänd erbjudanden hus lån från många specialister bolån innan du väljer affären som ger dig den största avkastningen (som du borde för en traditionell hypotekslån). Vad är mer, eftersom dådet i huset stannar i ditt namn, skulle du vara tvungen att fortsätta betala din fastighetsskatt, hemförsäkring och andra kostnader som du ådrar på ditt hus.

Omvända bostadslån är ett beslut som är tillgänglig för äldre människor ofta till personer som är minst 62 år gamla. Självklart är tanken att du har tillräckligt med hus kapital i ditt hus som du måste använda för omvänd hypotekslån. Dessutom kan en individ utnyttja en omvänd inteckning endast om de är bosatta i huset som du väljer att få en omvänd inteckning på.

Totalt sett är en omvänd inteckning säkert ett utmärkt val för ett par pensionerade fastighetsägare.