hur man remortgage med dåliga krediter

Under åren är det många långivare som erbjuder allt mer Bad Credit remortgages. Här långivaren kommer att använda samma fastighet som säkerhet.

Dålig kredit innebär ett kreditbetyg, vilket beskriver en person som har dålig kreditvärdighet. De som är relaterade med konkurs, inte gjort återbetalningar via ett lån tas ut, eller har fått domar för obetalda skulder, betraktas som personer med en dålig kredit historia.

En FICO poäng i 580 är känd för att vara en dålig poäng. På grund av denna sektor på bolånemarknaden blir omfattande populär, har det skett en ökning av långivare konkurrensen. Det har orsakat långivare att sänka sina räntor.

Du kanske har en dålig kreditvärdighet, det finns ett antal fördelar för att ta ut en remortgage. Du kan byta till en rabatt eller fast ränta remortgage, gör detta kommer att spara pengar. Genom att konsolidera skuld, skulle du kunna betala av kreditkort, lån etc. Om du vill förnya din bostad eller köpa en helt ny bil, skulle detta göra det möjligt för dig att göra följande. Du måste titta noga på vad som är involverad i en dålig kredit inteckning. Om du har svårt att hänga med amorteringar, kan ditt hem vara i riskzonen för återtagande.

Med ett hem remortgage finns ytterligare kostnader, vilket du bör i åtanke. Du måste utvärdera din egen egendom, juridiska kostnader, administrativa avgifter, och väga mot de totala kostnaderna, om du beslutat att inte remortgage. Om du omlagda dina skulder under en längre period, skulle det göra en mindre månatlig betalning, vilket innebär att du kommer att betala mer intresse.

Komma in i denna typ av affär du skulle byta oprioriterade skulder till lån som är säkrade. Dåliga krediter remortgages är kända för att vara en dyr inteckning typ. Med denna typ av inteckning affär du skulle behöva betala mer ränta.

En inteckning mäklare kan få en dålig kredit remortgage om du behöver en. Faktorer att tänka på din kredit rapport mycket kommer att bero på vilken typ av inteckning erbjudanden du är öppen för de flesta långivare analysera djupt dina omständigheter innan låna dig några pengar.

Om du har en dålig kredit historia, och vill det bästa möjliga, kan tala med en inteckning rådgivare verkligen hjälpa dig att bekämpa denna situation. Den viktigaste faktor som du måste förstå är att om du inte hänga med dina amorteringar, kan ditt hus återtas.