hur man kvalificera sig för ett stimulus inteckning refinansiera

I mars 2009, är den stimulans inteckning refinansiera programmet kallas Making Home Affordable ingår i president Barack Obamas stimulanspaket som erbjuder stöd och hjälp till amerikanska medborgare. Detta refinansiera programmet syftar till att hjälpa medborgarna att betala för sina månatliga hus betalningar som visar sig vara en betungande för de flesta människor.

Men naturligtvis, liksom de andra stimulansprogram, måste du berättigad till denna stimulans inteckning refinansiera. Programmet har några krav som måste uppfyllas av husägare. Om du uppfyller alla dessa krav, då du kan vara säker på att få hjälp från regeringen.

Ett. Du måste äga minst en en-enhet hemma.
2. Du är för närvarande ockuperar huset involverade i inteckning.
Tre. Din hypotekslån måste backas upp av antingen Fannie Mae eller Freddie Mac.
4. Du betalar för närvarande för ditt bolån.
Fem. Du har inte en sen betalning i 30 dagar inom de senaste tolv månaderna.
6. Din hypotekslån får inte överstiga 105 procent av ditt hem aktuella värde.
7. Du har en tillräcklig inkomst för att betala för refinansieras intecknade lån.

Efter att ha varit belåningsbara av ditt bolån, måste du avgöra om detta program är fördelaktigt för dig eller inte. Detta innebär att du måste bedöma räntan åtföljer refinansiera. Om du tror att det kommer att ge lägre månatliga betalningar, ansöker om en regering refinansiering. Kom ihåg att även hälften av en procent materia i refinansiering av ett hypotekslån.

Dessutom kvalificera för en stimulans inteckning refinansiering, är bra kredit värdering fortfarande ett väsentligt. Detta påverkar faktiskt den ränta du får från refinansiering av ditt lån. Du kan behöva kontrollera för felaktigheter i din kreditvärdighet. Om allt är gjort, så är du nu redo för en ansökan om en regering refinansiering bistånd.