hur man kvalificera sig för ett hypotekslån modifiering

Har du känt kritan av den vikande ekonomi? Har huset du så angelägen köpte under den senaste fastighets-boom började orsaka för mycket besvär? Har du blivit uppsagd sistone? Har du orolig för hur du kommer att göra din nästa inteckning betalning eller har du undrat om det finns ett sätt att trolla minska den? Tja, är det inte riktigt magi, men det finns en lösning för att ändra villkoren för ditt bostadslån och det kallas hypotekslån modifiering. Om du inte vet mycket om det, eller ens om du förstår det redan, kommer du troligen vill söka efter hypotekslån modifiering hjälp att lära sig att få ett bostadslån ändras. Följande kommer att visa dig exakt hur du kommer igång:

1) Kontakta din inteckning företag att få hjälp. (Men ibland är det svårt att prata med rätt person för att hjälpa dig.)

2) söka juridisk hjälp av dina egna. Inteckning företaget har sin agenda och du har din. I viss utsträckning är målet detsamma, men det finns också en hel del skillnader. Båda vill att du ska kunna betala lånet, men du vill betala så lite som möjligt, och långivaren vill göra så mycket som möjligt. Kort sagt, inte lita enbart på långivare.

3) Få det material du behöver tillsammans. För att få ett lån ändrats, måste du kunna visa att din tidigare inteckning betalning är utom räckhåll för dig nu, men också att det nya betalningssystemet kommer att vara genomförbart för dig i din nuvarande situation. De flesta låneinstitut kommer inte prata med dig förrän du är i standard.

4) Tänk på att lånet ändringar du gör är permanent, så vara säker på vad du gör.