hur man köper ett hem med dålig kredit

Det finns en hel del information om hur människor kan vara husägare, även om de har mindre än stellar kredit, men på grund av detta, och den nuvarande bolånekrisen, de flesta människor fortfarande förvirrad om deras alternativ. Om du har en dålig kredit historia än du förmodligen är ute på att inte kunna få ett bostadslån så lätt som tidigare.

Det är inte helt omöjligt, kommer du bara att gå igenom fler steg än en vanlig människa och mer än troligt att du kommer att behöva få en pre-typgodkännandeintyget. En pre-typgodkännandeintyg är just det, det är ett godkännande som visar att du inte har möjlighet att få ett lån. Så vad kan du göra om du inte kan få detta certifikat, är din inkomst mycket mindre än vad den behöver vara eller din kreditvärdighet är dålig?

Även om alla dessa situationer gäller för dig, finns det fortfarande hopp, tar det bara en massa tid, tålamod och forskning på din sida för att få lånet du behöver. Och om du tittar på att göra en affär genom att köpa en avskärmad hem, då du kommer att behöva gå igenom samma process.

Om din kreditvärdighet eller historia är dålig men inte hemskt och du har en stabil arbete historia, kan en långivare ger dig fortfarande en konventionell 30 år inteckning. Titta in dina kreditupplysningar och se om det finns några avvikelser, och om det finns, så har du rätt att bestrida dem och detta är ett sätt du kan rensa upp din kredit rapport. När du väl har startat processen att bestrida fel på din kredit rapport, kan det ta ett par månader att få den felaktiga informationen fast, men sedan din kreditvärdighet bör förbättras.

Var inte som de många amerikaner där ute som tror att de aldrig kommer att kunna äga ett hem, eftersom de inte kan få ett bostadslån, det finns alternativ där ute, du måste bara sätta i tid och ansträngning att vara kunna nå din dröm!