hur man köper en Greenwich, Connecticut avskärmning

En avskärmning är en juridisk process där en borgenär erhåller bestämmande inflytande över en fastighet i händelse av att fastighetsägaren inte kan betala sina amorteringar. När en avskärmning sker, kan en annan person köpa avskärmning från borgenären. Fastighets utmätningar kan ofta vara bra erbjudanden och smarta investeringar. Läs nedan för att lära dig att köpa en Greenwich, CT avskärmning.

connecticut utmätningar förklarade
Det finns två typer av Connecticut utmätningar: en strikt avskärmning och en avskärmning av försäljning. En strikt avskärmning innebär fastigheter utan eget kapital. Om husägare inte kan betala sina skulder inom fem månader efter den ursprungliga avskärmning meddelande, passerar fastigheten direkt till långivaren utan en försäljning. En Greenwich avskärmning genom försäljning sker när en fastighet har ett eget kapital i den och säljs på offentlig auktion. En Greenwich avskärmning av försäljningen sker vanligtvis runt 90 dagar.

forskning och få lånelöfte
Det första steget i att köpa en Greenwich avskärmning är att räkna ut din ekonomi. Hur kommer ni råd med avskärmning? Förbered en budget som anser att kostnader som den månatliga inteckning betalning, försäkringar och fastighetsskatt. Också vara säker på att ta reda på om den aktuella fastigheten har kvarskatt att den nya ägaren skulle ansvara för.

Som med andra bolån, är det viktigt att forska och jämföra eventuella långivare. När du har hittat en ansedd långivare som du kan lita på, få lånelöfte för ett köp inteckning.

Inspektera fastigheten med en expert
När du har fått din ekonomi i ordning, noggrant inspektera Greenwich avskärmning med en expert. Vissa utmätningar kan ha varit lediga i flera månader, så det är viktigt att se till att hemmet är i hyfsad form och har inte vandaliserat. Om hemmet behöver massor av reparationer, kanske du vill omvärdera köpa den. Under alla omständigheter noggrant inspektera hem med en expert så att du kan bedöma potentiella reparationer innan du köper en Greenwich, CT avskärmning.

inspektera området
Nu när du har inspekterat Greenwich fastigheten och konstaterade att det är en klok investering, är nästa steg att köpa en Greenwich avskärmning är att inspektera omgivningarna. Kör runt kvarteret, både under dagen och på natten, och fråga dig själv följande frågor:

– Är det kvarteret, tyst och ren?
– Är det väl upplyst på natten?
– Är Greenwich avskärmning i ett bra läge?
– Finns det flera andra utmätningar i grannskapet?
– Har Greenwich, CT avskärmning har bra andrahandsvärde potential?

hoppa auktionen
Även en Greenwich utmätning genom försäljning innebär en offentlig auktion, många rådgivare föreslår hoppa auktionen av flera skäl.

– Anledning # 1 – Genom att köpa en Greenwich, CT avskärmning vid en offentlig auktion, får du inte att inspektera hem.
– Anledning # 2 – Köpa en Greenwich avskärmning vid en offentlig auktion innebär ofta att köpa hem med kontanter.
– Anledning # 3 – Inte köpa en avskärmning från en offentlig auktion ger dig mer tid att noggrant inspektera hemmet och grannskapet, och att också få lånelöfte för ett köp inteckning.

En majoritet av utmätningar säljer inte på offentliga auktioner, om så är fallet, är det Greenwich avskärmning därefter överlämnas till borgenären och släpps ut på marknaden för försäljning. Vid denna punkt, kan intresserade köpare uttrycka privat intresse i hemmet.