hur man kan undvika utestängning själv – ingen räddningsaktion – ingen hjälp för villaägare

Det finns fortfarande inte prata om hjälp för husägare att undvika utestängning. Nu verkar det som du bör ta reda på hur man kan undvika utestängning allt själv. Fortsätt att läsa, kommer jag ge dig några ledtrådar om vad du ska göra, men innan är bra att förstå vad som verkligen händer här?

Real State Utvecklare är nu i sin tur be om ett räddningspaket. Försäkringsbolag, samt statliga och lokala myndigheter får i linje samt för en räddningsaktion. Men ingenting går om miljontals husägare som försöker förstå hur man kan undvika utestängning på egen hand.

Jag är förvånad över att se hur skattebetalarnas pengar som överlämnas till banker och finansinstitut med i princip noll ansvar. Dessa människor verkar bara inte att få det.

Den 22 december, efter rykten om att bankerna är fortfarande släppa miljontals i deras VD fickor, började den tillhörande pressen frågar de banker som fått pengar som en del av de 700 räddningspaketet vad har de gjort med pengarna så här långt? Alla av dem avböjde att kommentera. Naturligtvis de inte försöker ta reda på hur man ska betala sina räkningar eller hur man undviker avskärmning, de är bara oroliga för sina stora feta checkar.

Inte en enda avskärmning assistent program som verkligen fungerar för villaägare som bara vill veta hur man undviker avskärmning även övervägas vid denna tid. Detta är skandalöst om du tror att roten till problemet troligen har sitt ursprung på bostadsmarknaden.

Kanske samma VD som fortfarande sätter miljoner av våra pengar i sina fickor är i stor del ansvarig för hela den här ekonomiska och finansiella röran, genom att erbjuda bolån till människor som uppenbarligen inte skulle kunna betala för sina lån, och de är fortfarande vinning av sina misstag, med den skillnaden att de nu använder pengar från skattebetalarna.

Detta är det sista slaget för det amerikanska folket. Bankerna använder bailout pengar på något sätt de vill. Jag har alltid trott att om regeringen hade använt pengarna för att köpa besvär inteckning direkt från bankerna, då refinansiera dessa lån till husägare, på en mycket låg ränta, skulle de ha fast hela röran innan den ens hade börjat.

Genom att göra det, de inte bara hade fastställt den finansiella krisen, genom att sätta flytande kontanter i bankerna, men de skulle ha lösa inteckning och bostäder kris också, men vår regering beslutat för oss att gå den andra vägen runt. Inget av detta problem verkar hade lösts. Nu miljontals fler bostäder försvinner, och husägare kämpar fortfarande för att ta reda på hur man kan undvika utestängning.

Homes fortsätta att avskärmning i tusental. Befintliga hem sjönk återigen 8,6% för november månad, medan BNP (tillväxt bruttonationalprodukt) berättar 0,5% under det sista kvartalet, vilket är den grundläggande indikatorn att det ekonomiska är verkligen i dålig form och försämring.

Å andra sidan hade de löjliga Mortgage assistent program regeringen har infört hittills bidragit bara mindre än 1% av de husägare i trubbel. De kommer med några många förbehåll och så många krav att kvalificera sig för detta program att de hamnar hjälper nästan ingen.

Lyckligtvis är de många saker du kan göra om du försöker att ta reda på hur man kan undvika utestängning. Ja, kan du bo i ditt hem för över 24 månader även utan att betala för någon inteckning månatliga betalningar. Det finns många olika strategier för att fördröja avskärmning process för många, många månader, men naturligtvis bankerna inte vill att du ska veta detta.

För att förstå hur man kan undvika utestängning effektivt, måste du veta vad du ska göra, hur man gör det och hur man reagerar på varje situation. Du behöver inte betala höga avgifter till advokater, när du vet hur man ska gå kan du göra detta enkelt allt själv.