hur man kan stoppa kreditkortet trap_

Är du som de flesta amerikaner och kämpar för att komma ur kreditkort skuld? Verkar det som om du aldrig kommer att bli fri från dessa balanser? Är din telefon ringer varje dag på alla timmar även på helger? Har få mail gör du brista ut i en kall svett? Du är inte ensam och ännu viktigare att du kan stoppa detta nu!

Känns det som oavsett hur många minsta månatliga betalningar du gör ditt saldo aldrig minskar? Det finns en anledning till det, och kreditkortsföretag inte vill att du ska förstå det! Låt oss bryta ner det för dig här. Om du har ett saldo på $ 10.000 värde av kreditkort skuld kommer bokstavligen ta dig 40 år att betala bort det genom att göra det minsta månatliga betalning. Just 40 år! Du kommer att få betala tillbaka $ 40.000 i totalt och det är bara om du har en ränta på 17%. För många av er räntorna på dina kort är mycket högre! Vilket innebär att det kommer att ta dig så mycket längre och du kommer att få betala så mycket mer innan allt är sagt och gjort. Inser ni detta innebär att du kommer att betala för att kreditkort är längre än du kommer att betala på ditt hem! Den genomsnittliga amerikanska inteckning är bara 30 år!

Låt oss anta att din totala kreditkort skuld är endast $ 5000, väl att bara tar dig 20 år! Tänk dig 20 år att betala av en $ 5.000 skuld. Det är helt enkelt löjligt! Regeringen har klivit in sist och sätter gränser för räntorna dessa kredit företag kan ta ut. Det kommer att hjälpa i framtiden, men i dag som inte kommer att förändra ditt saldo!

Visste du att kredit företagen gjorde över $ 70 miljarder dollar förra året på den ränta som de debiterar dig kortinnehavaren? Ja, var det $ 70 miljarder inte miljoner! De blir rika medan du kämpar och stressa!

Det är dags att säga nog! Det är dags att ta kontroll över din ekonomiska framtid! Du behöver inte leva så här, rädd för att få e-post och låtsas att du inte kan höra telefonen ringer! Det är dags att stoppa dessa krediter företag från ruinera dig!