hur man kan stoppa inteckning avskärmning under 2009

Vill du sluta inteckning avskärmning? Antalet utmätningar hoppade 81 procent under 2008. Washington försöker att hjälpa till med program husägare stöd för att hålla människor i deras hem. Men, om du vill sluta inteckning avskärmning, du kommer att behöva för att hjälpa dig själv först.

Många husägare är inte medvetna om att de kan sluta inteckning avskärmning på egen hand. Men du kan rädda ditt hus. I de flesta stater, kan du lösa in ditt hem upp till en timme innan det går till auktion. Så, att kunna rada upp ny finansiering är nyckeln.

Du har ett antal alternativ tillgängliga för dig om du står inför avskärmning. I denna artikel kommer vi att diskutera bankens refinansiering, blankning, och gärningar i stället för avskärmning.

Det brukade vara så att bankerna skulle göra något för att stoppa inteckning avskärmning. De tillät dig helt enkelt att gå in i standard och sedan köpte hem själva eller sålde den på auktion. Olyckligtvis för dem, har bostadsbristen innebar att de nu har hundratusentals bostäder på sina böcker. Många av dessa sitter ledig i spökstäder och är praktiskt taget unrentable och omöjliga att sälja.

Att veta att något har att ge, kanske din bank arbeta med dig på refinansieras få och behålla ditt hem. Till exempel kan de sänka räntorna, betalningar please brottsligt på slutet av lånet, eller ge andra lån modifiering. Du kan arbeta med långivaren själv eller anlita ett företag lån modifiering för att göra detta åt dig.

Fram till slutet av förra året, kunde bankerna ovilliga att arbeta med en husägare tills han eller hon var 30 dagar brottslingen. Men nu, många banker vill hålla folk borta från brottslighet, om det alls är möjligt. Så, om du tror att du kanske missar en betalning, låt din bank veta direkt.

Ett annat alternativ för att stoppa inteckning avskärmning är att sälja din bostad via en kort försäljning. Detta är en trevägs deal där alla parter vinner. Du hittar en investerare som är villiga att köpa ditt hem till ett pris som är lägre än vad du är skyldig. Banken går med på att avstå från skillnaden. Anledningen denna plan tenderar att fungera för alla är att banken får en nödlidande lån från sina böcker, får investeraren en bra affär, och du får gå bort från ditt hem. Om du bedriver en kort försäljning, se till att banken har förlåtit bristen så att du inte sluta med en brist dom mot dig.

Det tredje alternativet för att stoppa inteckning avskärmning är att göra en handling i stället för avskärmning. En handling i stället liknar en kort försäljning förutom att det är bara mellan dig och banken. Banken köper tillbaka ditt hem och du går bort. Anledningen banker är ibland villiga att göra detta är att du garanterar att fastigheten kommer att vara i gott skick. Många avskärmad hem har blivit helt skrotade, ända ner till att ha kopparrör tas ut och såldes som skrot. Så ger en handling i stället banken en bra affär också. Återigen bör du se till att banken har utplånat bristen på en sådan affär så att du inte sluta med en dom mot dig.

Det finns lösningar om du funderar på att sluta inteckning avskärmning.