hur man kan stoppa bank avskärmning

Bakom på din inteckning betalningar? Är din bank ringer dig eller skickar hotbrev? Är du inför avskärmning och vill veta hur man kan stoppa banken avskärmning?

Egentligen finns det dåliga nyheter och goda nyheter.

Först de dåliga nyheterna. Det finns bara ett sätt att undvika eller stoppa bank avskärmning. Du måste betala banken. När du har köpt eller refinansieras ditt hus, gav du banken en säkerhet i ditt hus. Och precis som med en bil lån, om du inte betalar ditt hus lån, kommer du att förlora ditt hus. Den rättsliga processen är vad som kallas avskärmning.

Nu de goda nyheterna. Beroende på din situation, kan du ha flera alternativ på hur du betalar din bank. Här finns tre möjligheter som kan tillåta dig att betala din bank på olika sätt för att undvika bank avskärmning.

Ett. Du kan prata med din bank. Banken verkligen inte vill att ditt hus och kan vara villiga att arbeta med dig så att du kan hålla ditt hus.

2. Du kanske kan refinansiera ditt hus. Detta gör att du payoff befintliga banklån.

Tre. Du kanske kan lämna in konkursansökan. Ett kapitel 13 konkurs är en avbetalningsplan och kan tillåta dig att betala din bank.

Om du inte är helt sysslar med att hålla ditt hus, men du vill stoppa bank avskärmning, kan du ha möjlighet att:

Ett. Sälj ditt hus, eller

2. Deed ditt hus till din bank.

Det är mycket viktigt att inse att det finns olika alternativ för att stoppa eller undvika bank avskärmning, men inte alla alternativ fungerar i varje situation. Vad får arbeta i en persons situation kanske eller kanske inte fungerar i din situation. Du måste kolla in varje alternativ och vara säker på att det kommer att fungera i din individuella situation.

Den här artikeln är allmän information. Om du har några frågor av något slag om hur man kan stoppa bank avskärmning, prata med en advokat licensierade i ditt tillstånd.

Denna artikel kan publiceras, men ordalydelsen får inte ändras och författaren länkar måste vara aktiva.