hur man kan stoppa avskärmning på hemmet – rädda ditt hem från avskärmning

Utestängning är verkligen en stressig, svår tid för alla, men när man delades fungerande alternativ som kan stoppa avskärmning från att hända, skulle du använda dessa alternativ vilket innebär att du kan rädda ditt hem?

Den främsta orsaken banker utestänga på bostäder beror på att inteckning är i efterskott och de inte ser några försök på att fånga upp i klienten. Det är där det är möjligt att dra banken att känna sig mer välvilligt mot dig om du tar några steg för att stoppa avskärmning.

Dina första insatser bör vara att göra någon utbetalning alls – oavsett hur små – mot din inteckning. Det minsta beloppet kommer att visa att en insats av bankerna. Även om detta inte är tillräckligt för att förhindra utestängning, är det registrerat i ett försök.

Dina andra insatser borde vara att ringa din bank omedelbart och sedan försöka förhandla om förmånlig behandling, lån modifiering, ränta nedsättning eller andra överlåtbara alternativ den finansiella institutionen kan erbjuda.

Om ditt problem är brist på inkomst som kommer i din familj, måste du köpa något och alla alternativ för att få det snabbt som möjligt. Tills din lön kontroller anländer, kan du också hålla en loppmarknad eller annonsera några oanvända objekt till salu för att höja lite pengar snabbt. Ditt mål är att rädda ditt hus, inte att samla in saker du inte använder.

Tyvärr om dina ansträngningar har börjat för sent att stoppa en förestående avskärmning, bör du försöka att ringa din bank och ordna en kort försäljning samtidigt. Detta kommer att stoppa utmätningar omedelbart och kommer inte att vara så grymma på din kreditvärdighet.