hur man kan stoppa avskärmning – lån modifiering maj NE svaret

I USA, har inteckning avskärmning anmälningar upp 93% under förra året, medan ytterligare 2 miljoner mer är i linje. Statistiken som du inte kan vara ensam i kris. Den goda nyheten är att banker och banker har en tung last av utmätningar att hantera och de är villiga att förhandla fram ett avtal, som en del av din tidigare.

Hur gå vidare?

Ge inte upp hoppet ännu. Lån modifiering kan vara svaret på dina problem. Lån modifiering är verkligen en verkligen en av de mest effektiva och enkla metoder för att stoppa utmätningar. I detta scenario, det långivande bolaget och fastighetsägare mildra att sortera ut en helt ny term lån betalning som kan omfatta förändringar i räntor, tid och typ av lån. Generellt långivare skapar en del att släppa ut alla tidigare saldon och även förseningsavgifter. Vanligtvis en bank höjer amorteringstakten genom att förlänga den totala utbildningstiden till 30 eller 40 år. En sådan åtgärd kommer definitivt att skära ned på de månatliga skyldigheter. Inför framväxande ekonomisk otrygghet, är vissa banker även beredd att minska det nominella beloppet.

Du bör inte tämjas

Även lån ändring kan bara vara den lösning du söker, kom ihåg att det är mycket bättre att anlita en advokat eller en inteckning expert. Dessa yrkesgrupper kommer att tjäna dubbelt syfte. Först måste de metoden för förlusten lindring avdelning samt beslutsfattare och andra, de är fullt medvetna om hur att hantera fordringsägarna samtidigt som dina rättigheter. Bara prata med en expert och du kommer säkert att få fler förslag för att stoppa den hotande avskärmning.

Sammanfattningsvis, agera nu och rädda ditt hem från avskärmning.