hur man kan spara tusentals kronor på din mortgage_

Drömmen om att äga ett hem blir mycket anspelande dessa dagar. Även om alla vill ha ett hem som betalas för fri och klar, många människor tvingas att ta lån som ska betalas över 25 eller 30 år in i framtiden.

Alla är begränsad till en viss del av sin budget. Ändå finns det ett sätt att betala av befintliga lån på ditt hem snabbare och spara pengar i processen.

Nästan alla bolån har byggt in dem en Accelerated Payment klausul. Detta gör det möjligt för låntagaren att betala mer än det lägsta beloppet för den månatliga inteckning betalning.

För att göra detta måste du helt enkelt skickar mer till långivaren än den vanliga inteckning betalning varje månad. Fördelen med detta är att varje extra dollar som betalas mot inteckning kommer att sänka den obetalda skulden av inteckning. Detta ökar det egna kapitalet i ditt hem snabbare med tiden. Dessutom, genom att sänka ditt utestående saldo, kommer du att spara på räntekostnader.

Här är ett bra exempel baseras på scenariot av en genomsnittlig familj.

Om du är en genomsnittlig familj på fyra gör $ 50,000 per år, låt oss anta att du sparar årligen i samma takt som de flesta amerikaner. Denna hastighet av besparingar som rapporterats av vår regering är ca 4% av din inkomst varje år. Detta skulle innebära att du lägger $ 2000,00 i banken varje år för framtida ändamål. Detta kommer ut till ca $ 167,00 per månad.

Just nu är du förmodligen får mindre än 1% Effektiv ränta (APR) på din Passbook besparingar.

Varför inte ta $ 100,00 av dessa pengar som du normalt skulle spara och betala ner inteckning i ditt hem i förväg? Följande exempel visar varför det är i ditt bästa intresse.

Om du tar ut en inteckning i ett hus för $ 200.000 på en 6% fast ränta, och kontraktet kräver återbetalning i månatliga rater under 30 år, skulle din månatliga inteckning betalning vara $ 1,210.56.

Om du betalat en extra $ 100,00 dollar per månad mot amortering av din inteckning, skulle du lägga $ 1,200.00 till eget kapital i ditt hem varje år.

I detta scenario, betalas det totala beloppet för att köpa ditt hem under hela löptiden för lånet skulle vara $ 435,798.89. När du tillfoga $ 100,00 till din inteckning betalning varje månad du skulle spara $ 46,360.13 i räntekostnader under livet av inteckning. Du skulle också kunna pensionera din inteckning tidigare.

Du skulle kunna trimma 38 månadsbetalningar utanför din återbetalning av inteckning. Så inteckning skulle betalas ut 3 år och 2 månader tidigare om du använder denna återbetalning metoden.

Kort sagt, vad den här strategin gör är flytta dina pengar från Passbook besparingar endast ($ 2,000.00 per år), att betala $ 1,200.00 på din inteckning, och spara $ 800,00 direkt till ditt bankkonto varje år.

För att sammanfatta fördelarna med att använda denna metod, låntagaren i exemplet sparade över $ 46,360.13 i ränta på sina lån, och ackumulerat $ 21,923.85 i Passbook besparingar ($ 67,00 per månad X 1% APR x 322 månader). Detta motsvarar $ 68,283.98 i ackumulerade besparingar över 26 år och 10 månader (Detta är den faktiska tid det skulle ta att betala av de ursprungliga 30 år inteckning).

Om familjen skulle ha lagt alla sina pengar ($ 167,00 per månad) i en passbook sparkonto bara, skulle de ha samlat $ 54,646.35 under samma tidsperiod.

Så denna familj skulle faktiskt sparat $ 13,637.63 mer genom att använda detta påskyndade betalningsmetod. Och de skulle också ha betalat av sina lån 3 år och 2 månader tidigare än normalt.

Denna metod kan användas i alla situationer där inteckningen har en Accelerated Payment Clause inbyggd i den. Det fungerar bäst om du är konsekvent med det belopp som du betalar på dina lån varje månad. Varje förändring i mängden månatliga återbetalningen av lånet kommer att påverka det belopp som du faktiskt kommer att spara.

Kontrollera med din bank för att ta reda på om din inteckning möjliggör snabbare betalningar. Sedan kan du använda denna strategi för att spara en massa pengar på din inteckning och äger ditt hem tidigare.

Du kan kopiera den här artikeln och placera den på din egen hemsida, så länge du inte ändrar det, och inkludera denna resurs rutan inklusive levande länk till Credit Repair Råd webbplats.