hur man kan spara ditt hem utan att kräva personlig konkurs

Har situationer i ditt liv ger dig inget annat val än att lämna in konkursansökan? Dessa tuffa ekonomiska omständigheter har gjort massor av människor att göra exakt samma, om du angett ditt hem i konkurs eller även om du behöver flytta för att få ett nytt jobb eller komma närmare familjen, eller för vad någonsin skäl, kan du vara förhör om att förvärva ett bostadslån snart efter konkurs. Detta är precis det bästa sättet att få det gjort:

Till att börja med, tillåta tid att passera innan du försöker att få ett helt nytt bostadslån. Runt 2 år är det allmänt etablerad tid tid för de flesta lån företag att börja överväga dig för en inteckning igen. Dessa två år ger dig och din potentiella leverantörer lån dags för dig att ta kontroll över din situation och visa att du har haft gott om chans att återhämta sig och starta din egen personliga indrivning.

Nästa, se till att betala dina räkningar i tid. Under hela denna utmanande tid, är det oftast svårt att säkerställa rätt tid betala räkningar, trots befrielse du fått från konkurs. Ändå är det mycket viktigt. Dessutom måste du se till att alla som blir betalningar från dig är korrekt arkivering din god status till kreditbyråer. Få din årliga fri kredit historia, eller kanske till och med betala några dollar för att förvärva en oftare än så. Om du betalar dina skulder i tid, men ingen kan konstatera att det är bara en en värdefull sak spillo.

Slutligen, börja säkra medel för att åstadkomma en handpenning. När min kreditvärdighet var bra, det gjorde jag inte kräva en deposition som helst, nu, men efter min konkurs ansvarsfrihet, när jag vill köpa ett hem igen, jag kräver en ansenlig summa pengar för att lägga ner. Du kommer säkert också. Så börja bevara så mycket som möjligt från varje lön. Ganska snart kommer du vara redo att skaffa ett billån och köpa ett hem för dig.