hur man kan slå de lägsta priserna bostadslån (taux hypothcaire)

Se till att du väljer rätt inteckning strategi för dig. Du kommer att vara amazedat hur mycket du sparar om du koncentrera dig på rätt inteckning strategi, snarare än att koncentrera sig på att hitta den lägsta räntan. Skillnader i räntor är småpengar jämfört med de tiotusentals dollar du kommer att spara med rätt inteckning strategi. (Läs Så att slå de bästa flighterna! För att se hur det fungerar.)

Vad är rätt inteckning strategi? Tja, du kan nog inte svara på den frågan för dig själv. Vad du kan göra är att kontakta en inteckning specialist som specialiserat sig på skräddarsydda inteckning paket. Varför behöver ni för att göra detta? De främsta orsakerna är
-Vi vet inte var räntorna är på väg.
-Ekonomiska förhållanden, både nuvarande och framtida måste beaktas.
-En inteckning strategi är ett komplext och unikt personligt förhållningssätt som tar varje låntagarens situation beaktas.

Alla dessa frågor, och fler kommer att beaktas när du sätter dig ner med din personliga inteckning konsult. Han har tränats i att förstå vad som påverkar räntorna, vilket inteckning produkter finns tillgängliga liksom nuvarande ekonomiska förhållanden och, viktigast av allt, har han tränats att använda denna kunskap som det gäller för varje kunds given status.

För att helt förstå räntorna skulle ta en livstid av akademiska studier, men det finns i princip tre ränta situationer och två regler att räntorna följer.
situationer:
Räntorna trend uppåt. (Detta var situationen 1950-1980.)
Räntorna trend nedåt. (Detta var situationen 1982-2003.)
Räntorna bo i ett snävt intervall. (Detta var situationen 2003-2006.)
Om du inte förstår dessa trender och använder fel strategi, kan du få betala så mycket som 20 gånger mer i räntekostnader under lånets löptid.

Förutom hur räntorna stiger, räntorna följa vissa oföränderliga lagar.
Ett. Räntorna följer inflationen. Det är, kommer ökningen i konsumentprisindex leda till räntehöjningar.
2. Räntorna ändras beroende på konjunkturläget. I en svag ekonomi, kommer räntorna att bli lägre och i en stark ekonomi, kommer räntorna att vara högre.

Att försöka förutspå räntorna är meningslöst. Räntor under de senaste trettio åren i genomsnitt 9,26%, medan de är nu på ca 5%. Med denna takt, kan du välja att ta ut en 5 års fast ränta inteckning. Kom ihåg, genom att göra så, även utan att inse det, har du valt en inteckning strategi, och detta kan vara en katastrofal. Refinansiering vart femte år i en ökande ränteläget skulle ha kostat en förmögenhet.

Mortgage konsulter har ett antal av inteckning strategier som de strukturera och anpassa för varje låntagare. En professionell som detta kommer att titta på varje alternativ och hitta den rätta för sin kund.

Här är de grundläggande inteckning strategier:
* 5 gånger 5-En visstidsanställning fem år inteckning, förnyas 5 gånger.
* Långsiktig-en fast ränta inteckning för 15, 20 eller 25 år.
* Variabel hastighet-ett bostadslån med en ränta som ändras baserat på Bank of Canada basräntan.
* Smith Manöver-låntagaren kan dra av räntekostnader från inkomstskatt.
* Mer pension-det egna kapitalet byggs upp i ett hem används för att skapa pensionsinkomster.
* Ingen handpenning-beräkna kostnaden för hyra och samtidigt spara för en handpenning, jämfört med att ta ett större lån.
* Mindre än perfekt kredit-använda ett lån för att reparera kredit så en inteckning blir billigare senare.

Bra inteckning planering och hitta rätt inteckning strategi i varje fall är det en inteckning mäklare kommer att göra för att spara inteckning kostnader, ibland så mycket som 20 gånger eller mer, under lånets löptid.

Analysera alla dessa strategier på egen hand är viktigt, och då låntagarens individuella omständigheter måste beaktas, liksom den allmänna ekonomin i landet. Inte med en professionell inteckning expert för att göra dessa analyser kan vara farligt och dyrt. Det bästa beslutet du kan göra är att kontakta en inteckning mäklare för att hjälpa dig, detta gratis konsultation kan vara värt en förmögenhet!