hur man kan förhindra utestängning och spara ditt hus idag

I dagens ekonomi och bostadsbristen, onekligen många kommer att möta en hel del ekonomiska problem som uppstår i utmätningar av din investering hem eller huset du för närvarande bor. Att vara i utestänga är verkligen svårt och stressande upplevelse. Även med den senaste presidenten Obama bara tog över ordförandeskapet jobbet, han är trots allt … inte en trollkarl och han kan inte förändra den amerikanska ekonomin under natten. Vad du kan göra är att dra större nytta av den här handboken och spara ditt hus innan den nya presidenten gör ändringarna. “Ja, vi kan!” som han sa …

Folk får in utmätningar av många anledningar, men alla faller in i någon av de två kategorierna.
Ett. Ett tillfälligt bakslag – såsom hälsa finanskris som snart kommer att passera. Din inkomst kommer snart att återställas till tidigare nivåer och du behöver lite hjälp att få igenom tuffa tider.

2. Ett liv förändras – Detta är en mycket allvarligare kategori såsom arbetslöshet, arbetslöshet, permanenta hälsoproblem, skilsmässa eller andra problem familjen, förändringar på marknaden osv .. Att den viktigaste punkten var du inte längre att kunna realistiskt råd ditt hem.

Ta en stund att seriöst och realistiskt anser det som en av de kategorier som faller på dig. Antingen är illa nog, men du måste vara realistiska. Om din situation är “A Life Change”, skulle du vara bättre att sälja detta hus bort och hitta en mer prisvärd arrangemang för att passa din budget och kostnader tills du är tillbaka på fötterna. Om så är fallet, sälja huset!

Om du vet (vänligen tänka skillnaden mellan “VET” och “HOPP”, “vet” är säker, “HOPP” bara trycka din lycka) att du bara genomgår ett tillfälligt bakslag, och du vet att din ekonomiska situation kommer snart att vara tillbaka till det normala, och sedan med hjälp av någon av de tekniker i den här artikeln för att hålla dig hus är förmodligen den bästa insatsen.

Det finns många sätt att förebygga utmätningar och trots allt, våra långivare bara vill ha pengar, vill de inte att riva vår familj isär. I många fall kommer långivaren inte erbjuda dig, om du frågar, bland alternativen är

• Återinför / betala denna skuld
• återbetalning avtal
• fördragsamhet avtal
• betalning biståndsprogram
• re-avskrivningar / lån ändringar
• Återbetala

Dessa metoder ovan är det bästa av vad du kan för att förhandla med långivare om hur du kan lösa dina avskärmning problem och han fortfarande får sina pengar tillbaka. Alla är glada. Jag har en bok som är gratis för alla att ladda ner om hur man kan förebygga utmätningar av ditt hem. För att få det, klicka bara på länken i min resurs rutan nedan och klicka på “blogg”-knappen. Du kommer att se att den finns där. Ladda ner den, läsa den noggrant och jag hoppas att jag lyckats hjälpte lite i dina problem.
Bäst av framgång för dig.